Τέλος ο Σίβοκ, ρέστα για Σπάχιτς, Σιανί

Ο Τόμας Σίβοκ αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας αλλά το πολύ βαρύ συμβόλαιο που θέλει δεν επιτρέπει στους Πράσινους ούτε καν να πλησιάσουν. Ο τσέχος στόπερ έχει στα χέρια του προτάσεις που φτάνουν το 1,2 εκατ. ευρώ, χρήματα τα οποία δεν μπορεί βεβαίως να προσφέρει το Τριφύλλι που βάζει το ταβάνι του στις 800.000 ευρώ ετησίως.

Αυτό το ποσό προσφέρεται πλέον και στον Βόσνιο Εμίρ Σπάχιτς, ο οποίος αποτελεί μια επιλογή που καλύπτει απόλυτα τους Πράσινους έστω κι αν υπάρχουν προβληματισμοί και ενστάσεις για τον οξύθυμο χαρακτήρα του και το γεγονός ότι διανύει το 35ο έτος της ζωής του. Ο Σπάχιτς έχει ενημερωθεί για την τελευταία πρόταση του Παναθηναϊκού και έχει διορία να απαντήσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Βελτιωμένη πρόταση έχουν καταθέσει οι Πράσινοι και στον γάλλο Μίκαελ Σιανί, ο οποίος έχει μικρότερες απαιτήσεις. Γι’ αυτό και η μεταγραφή του μοιάζει πιο εφικτή να υλοποιηθεί. Παράλληλα πάντως οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις στόπερ μήπως προκύψει κάτι καλύτερο εντός του μπάτζετ που έχει τεθεί για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Σχετικά άρθρα