Η Ζωή ανακαλεί την παραγγελία τηλεφώνων Siemens για τη Βουλή!

12 Ιουνίου 2015

Σε ανάκληση απόφασης των υπηρεσιών της Βουλής να παραγγείλουν 15 τηλεφωνικές συσκευές της εταιρίας Siemens προχώρησε η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Δεν ξέρω πως παρεισέφρησε  αυτή η απόφαση  για η Siemens. Χαίρομαι που αποκαλύφθηκε και εχει ήδη ανακληθεί», είπε χαρακτηριστικά η κύρια Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε για την επιτροπή αλήθειας για το χρέος και προσέθεσε:«Θα αποκαλυφθεί ποιοι είναι αυτοί που υπονομεύουν τη μάχη που δίνει το κοινοβούλιο κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής». 

Σημειώνεται ότι η απόφαση για την παραγγελία των τηλεφώνων της Siemens είχε την υπογραφή του γενικού γραμματέα  της Βουλής Γιώργου Θαλάσση, ο οποίος έχει οριστεί σε αυτή τη θέση με απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου τον περασμένο Μάρτιο. 

Ο κ. Θαλάσσης που τοποθετήθηκε στη θέση του Θανάση Παπαϊωάννου, υπήρξε για χρόνια διευθυντής ιδιωτικού σχολείου (γυμνασιάρχης στα εκπαιδευτήρια Μωραΐτη) και ήταν δάσκαλος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και του Νίκου Ρωμανού. Μάλιστα ο κ.Θαλάσσης ήταν και μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ενώ υποστήριξε πρόσφατα ότι απομακρύνθηκε από το σχολείο  όπου δίδασκε για 30 χρόνια γιατί εξέφραζε θέσεις που ήταν υποστηρικτικές προς τον τότε απεργό πείνας, Νίκο Ρωμανό


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ