Πρίφτης: «Δεν υπάρχουν μυστικά, να κάνουμε το break»

Ο Άρης κοντράρεται το Σάββατο με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και ο Δημήτρης Πρίφτης είπε ότι οι κίτρινοι πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι για να σπάσουν την έδρα του ΠΑΟΚ.

Ο Πρίφτης αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα καθώς ο Νέιμικ είναι αμφίβολο, ο Αντεγκμπόγιε είναι εκτός, όπως και ο Καραθανάσης.

«Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για τη σημασία του οποίου, τώρα που η σειρά προχωρά και βρίσκεται στα ίσια, ίσως είναι περιττό να αναφερθώ. Χάσαμε την ευκαιρία για το μπρέικ στο πρώτο ματς της σειράς και τώρα καλούμαστε να ξεπεράσουμε για ακόμα μία φορά τα προβλήματά μας και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για τη νίκη. Οι δύο ομάδες έχουν παίξει ήδη τέσσερις φορές μεταξύ τους, τις δύο πολύ πρόσφατα, οπότε μυστικά δεν υπάρχουν. Εμείς πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, να είμαστε αποτελεσματικοί στα ριμπάουντ και να επιστρέψουμε στα αμυντικά επίπεδα που μας έχουν φέρει ως εδώ. Σαφώς δε θέλουμε να πάει το σκορ σε υψηλά επίπεδα, ενώ σε ένα τέτοιο εκτός έδρας ματς, ζητούμενα είναι ο υψηλός βαθμός συγκέντρωσης και η διάρκεια στην απόδοση», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Άρη.

Σχετικά άρθρα