Σλούκας: «Να παίξουμε έξυπνα»

Ο Κώστας Σλούκας είπε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στο τρίτο παιχνίδι των τελικών με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα ο γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε ότι η άμυνα των ερυθρόλευκων τους έχει φέρει μέχρι εδώ και πρόσθεσε ότι εκείνος ο οποίος κατακτάει τίτλους είναι αυτός που στα πλέι οφ βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. 
Αναλυτικά όσα είπε στο ΑΠΕ:
«Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας -100%- γιατί υπήρχαν σημεία στο δεύτερο αγώνα στο ΟΑΚΑ, κατά τα οποία δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τις διαφορές. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και όπως λέω πάντα αυτός που κατακτάει στο τέλος το τρόπαιο είναι αυτός που στα πλέι οφ βελτιώνει το παιχνίδι του από αγώνα σε αγώνα»
«Η άμυνα! Αυτή μας έχει φέρει εδώ! Είναι πολύ σημαντικό ότι στο ΟΑΚΑ μείναμε συγκεντρωμένοι στον αμυντικό τομέα. Και στον πρώτο και στο δεύτερο τελικό η άμυνά μας κατάφερε να ρίξει τον Παναθηναϊκό κάτω από τους εβδομήντα πόντους και να μας χαρίσει τη νίκη»
«Η άμυνα και το πλάνο που είχαμε θέσει από την αρχή και η θέληση για νίκη μάς επέτρεψαν να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ήμασταν αποφασισμένοι να φύγουμε με τη νίκη από την έδρα του αντιπάλου».
«Αυτοί που ξέρουν μπάσκετ καταλαβαίνουν ότι είναι δύσκολη η υπόθεση νίκη στο ΟΑΚΑ. Καμία ομάδα, γενικά, δεν έχει περάσει εύκολα. Και στο δεύτερο τελικό εμείς δεν περάσαμε εύκολα και είμαι χαρούμενος που το καταφέραμε για δεύτερη φορά φέτος».

Σχετικά άρθρα