Φεύγει και χαρίζει τις μετοχές του ο Τσακίρης

Το τέλος κάθε ενασχόλησής του με τον Πανιώνιο ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή του υποστήριξε ότι επιθυμεί να μεταβιβάσει τις μετοχές που κατέχει στην ΠΑΕ στους Χρήστο Δάρα και Νίκο Ζαμάνη και απάντησε στο κάλεσμα του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, σχολιάζοντας τους λόγους που διαφωνεί στο να φύγουν απ΄ τον Ερασιτέχνη οι μετοχές της ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ τον Νίκο Ζαμάνη για την σημερινή διευκρίνηση.

Θα ήθελα να του υπενθυμίσω ότι πέρσι τέτοια εποχή, πέταξε έξω από την ΠΑΕ τους Τσαβαλους και μπήκε μπροστά αυτός μαζί με τον κ. Δάρα και άλλους. Αυτό έγινε με την στήριξη του ΔΣ του Ερασιτέχνη αλλά και των υπολοίπων μετόχων της ΠΑΕ, περιλαμβανομένου και εμού. Πιστεύω ότι η παρέμβαση αυτή υπήρξε σωτήρια, καθώς η ΠΑΕ πορευότανε στα βράχια υπό μία διοίκηση η οποία ήταν ουσιαστικά παράλυτη, ή απούσα. Είναι σημαντικό να εκτιμήσουμε ότι μια τέτοια αλλαγή διοίκησης θα ήταν αδύνατη εάν η ΠΑΕ ανήκε στους Γκλεζάκους και όχι στον Ερασιτέχνη. Ακόμα και εάν διαφωνεί μαζί μου, ελπίζω να κατανοήσει γιατί είμαι αρνητικός -επί της αρχής- να φύγει η ΠΑΕ από την ιδιοκτησία του Ερασιτέχνη και να πάει σε ιδιώτες και να μην λαμβάνει τον προβληματισμό μου αυτόν επί προσωπικού.

Τέλος, εις ένδειξη καλής θέλησης αλλά και του τέλους του κύκλου μου από τα διοικητικά του Συλλόγου, προσφέρω το 18% τις ΠΑΕ που κατέχω σε αυτόν και στον κ. Δάρα (από 9% στον καθένα), έναντι ενός ευρώ και τους φόρους μεταβίβασης.

Επαναλαμβάνω ότι θα προσυπογράψω οποιαδήποτε απόφαση της ΓΣ του Ερασιτέχνη, αλλά επιθυμώ ζωντανή παρουσία με εποικοδομητικό διάλογο και όχι αδιαφορία του κόσμου, ή αδιαφανείς διαδικασίες.

Κωνσταντίνος Τσακίρης».

Σχετικά άρθρα