Εντείνει τις προσπάθειες για Μαυρία

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειές του για να ξαναφέρει στην Αθήνα τον Χάρη Μαυρία. Οι Πράσινοι θα προσπαθήσουν να τελειώσουν την υπόθεση θετικά προτού γίνει η πρώτη συγκέντρωση της Σάντερλαντ για τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Ντικ Αντβοκατ.

Ηδη υπάρχει ανοιχτή γραμμή του Τριφυλλιού με τον βρετανικό σύλλογο και αναζητείται η φόρμουλα που θα ικανοποιήσει και τις δυο πλευρές, αφού αφενός οι Πράσινοι τον θέλουν στο ρόστερ τους με την έναρξη της προετοιμασίας, αφετέρου οι Αγγλοι, που δεν τον υπολογίζουν, θέλουν να αποκομίσουν κάποιο όφελος προτού φτάσει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, οπότε θα έχει δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα της Sunderland Echo ο Μαυρίας είναι σίγουρο ότι θα παραχωρηθεί από τις Μαύρες Γάτες, που όμως περιμένουν την πιο επικερδή προσφορά για έναν παίκτη για τον οποίο δαπάνησαν τρία εκατ. ευρώ.

Στην ανάλυση του ρόστερ της Σάντερλαντ στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής για τον Μαυρία: «Ακόμη μια επιλογή του Ντε Φάντι που παραμένει στα χαρτιά και είναι πιθανό να παραχωρηθεί το καλοκαίρι καθώς μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξαναπάρει τον Μαυρία, αλλά η Σάντερλαντ θα περιμένει να δει αν θα προκύψουν άλλες πιο επικερδής προσφορές από αλλού».

Σχετικά άρθρα