Τεσέιρα στην Ξάνθη

Μπαράζ νέων δημοσιευμάτων στον Ρουμανικό τύπο επαναφέρει το όνομα του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού Φελίπε Τεϊσέιρα που έμεινε ελεύθερος από την Πετρολούλ Πλοέστι.
Να θυμίσουμε πως το όνομα του Πορτογάλου είχε γραφτεί και για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τους Ρουμάνους ωστόσο να προχωράνε το θέμα πλέον ακόμη περισσότερο και να μιλούν πλέον για δεδομένη συμφωνία των δύο πλευρών. Ο 34χρονός Πορτογάλος, που τον Οκτώβριο κλείνει τα 35, όπως τονίζουν Ρουμανικά δημοσιεύματα παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων όπως για παράδειγμα η Τάργκου Μόρες και η Κραϊόβα από την Ρουμανία έκανε την «έκπληξη» και επέλεξε την ομάδα του Λουτσέσκου.
Σαφέστατα μεγάλο ρόλο στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής, που πλέον παρουσιάζεται από τους Ρουμάνους ως δεδομένη, έχει παίξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου που ξέρει το παίκτη πολύ καλά και δεν αποκλείεται να τον έχει ζητήσει και προσωπικά. Άλλωστε Λουσέσκου και Τεϊσέιρα έχουν συνεργαστεί ήδη τρεις φορές στο παρελθόν σε Μπρασόφ, Ραπίντ Βουκουρεστίου και Πετρολούλ Πλοέστι, σε όλες δηλαδή τις Ρουμάνικες που έχει παίξει ο Πορτογάλος. Ο Λουτσέσκου τον πιστεύει πολύ και μοιάζει ιδανική λύση για αντί-Κλέιτον ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα.
Αξίζει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες μας οι εξελίξεις αναμένονται να τρέξουν άμεσα μια και ο παίκτης ήδη έμεινε ελεύθερος από την Πλοέστι και εντός ακόμη και της επόμενης εβδομάδας δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών. Αυτή θα είναι η τρίτη μεταγραφή που ολοκληρώνουν οι Θρακιώτες μετά τους Τόμισλαβ Τόμιτς και τον Λουίτζι Τσενάμο που μόλις μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο θα ανακοινωθεί.
Πηγή: thrakisports.gr

Σχετικά άρθρα