Ιστορική νίκη με Κάτσε για την Αλβανία (video)

Με πρωταγωνιστή τον Έργκις Κάτσε, που πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, η Αλβανία πέτυχε ιστορική νίκη με σκορ 1-0 στο Ελμπασάν σε φιλικό με την Γαλλία! Αυτή είναι η πρώτη νίκη της γηπεδούχου κόντρα στους «τρικολόρ», με την Αλβανία να αποδεικνύει πως είναι σε ανοδική πορεία, καθώς τα πηγαίνει πολύ καλά και στον 9ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2016… Ο άσος του ΠΑΟΚ πέτυχε το «χρυσό» γκολ, με εκτέλεση φάουλ στο 43’…
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, αλλά βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Ετρίτ Μπερίσα, ο οποίος, κράτησε για την ομάδα του, όποτε χρειάστηκε! Να θυμίσουμε ότι η Γαλλία είχε χάσει και πριν από μερικές σε φιλικό στο Παρίσι με 3-4 εντός από το Βέλγιο!
Οι συνθέσεις
ΑΛΒΑΝΙΑ: Μπερίσα, Χισάι, Ατζέτι, Τσάνα, Αλίτζι, Λίλα (18′ Μεμουσάι), Μπάσα (72′ Λιλάι), Κάτσε (80′ Μπαλάι), Ρόσι (64′ Σαντίκου), Λενιάνι (56′ Ράμα), Τσικαλέσι.
ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Ζαγιέ (72′ Σανιά), Βαράν, Σακό, Γοναλόν (59′ Βαλμπιενά), Κοντογκμπιά, Λακαζέτ, Παγέ (45′ Πογκμπά), Γκριεζμάν (59′ Ντεπ), Ζιρού (45′ Φεκίρ).

-Η Γαλλία συμμετέχει στον 9ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2016 άνευ συναγωνισμού, και παίζει φιλικό με την ομάδα που έχει ρεπό…

Πατήστε πάνω για να δείτε το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Σχετικά άρθρα