Έκαναν οτι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ και "ξάφριζαν" ηλικιωμένους!

14 Ιουνίου 2015

Τέλος στον εφιάλτη πολλών ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης έβαλαν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας που έφτασαν στην άκρη του νήματος για την εξάρθρωση της σπείρας απατεώνων που είχαν… «ξαφρίσει» δεκάδες άτομα παριστάνοντας τους υπαλλήλους της ΔΕΗ.

Δυο μέλη της συμμορίας, ένας άντρας και μια γυναίκα, έφτασαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο σπίτι μιας 80χρονης στον οικισμό της Νίψας, της συστήθηκαν ως υπάλληλοι της Δ.Ε.Η. και η γυναίκα της είπε ότι είχε συνεννοηθεί με το γιο της για να κάνουν εργασίες στο ρολόι. Έτσι, κατάφερε να μπει στο σπίτι, απ' όπου άρπαξε το κομπόδεμα της ηλικιωμένης ύψους 3.000 ευρώ και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με το αυτοκίνητο του άγνωστου συνεργού της.

Όταν η 80χρονη κατήγγειλε την κλοπή, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή και εντόπισαν τους δυο «τσιλιαδόρους» των δραστών ηλικίας 26 και 29 χρόνων που κινούνταν με άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο. Το όχημα που κατασχέθηκε, ανήκει σε μια 49χρονη η οποία έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ανάλογα αδικήματα, αλλά δεν συνελήφθη και αναζητείται όπως και το άγνωστο ζευγάρι. Αντίθετα, ο 26χρονος που είναι σεσημασμένος για κλοπή και ο 29χρονος οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι για απλή συνέργεια σε απάτη και κλοπή.http://www.kontranews.gr/ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ