Αναφορά στην Ισπανία για Λόπεζ και ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Σάρλ Ιτάνζ σε ομάδα της Τουρκίας, αναζητεί βασικό γκολκίπερ που θα υπερασπιστεί τα γκολπόστ της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Εκτός από τον Παναγιώτη Γλύκο που έχει συμβόλαιο υπογεγραμμένο με την ΠΑΕ, αναζητείται κι άλλος τερματοφύλακας από το εξωτερικό κατά κύριο λόγο.
Μία αναφορά ενός Ισπανού δημοσιογράφου ενέπλεξε τον Ισπανό Τζόναθαν Λόπεζ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας αγωνίστηκε βεβαίως μόλις τέσσερις φορές με την Χετάφε την φετινή σεζόν ενώ έχει προϋπηρεσία και στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Δεν ξέρουμε βεβαίως εάν είναι περίπτωση. Βιδάλ, ο οποίος από τον Πανθρακικό πριν από μερικά χρόνια κατέληξε στην Μπαρτσελόνα, αλλά το θέμα ίσως είναι υπαρκτό.
Την πληροφορία δημοσιοποίησε ο Ισπανός δημοσιογράφος Αντόνιο Ζαμπράνο, διευθυντής του επίσημου ραδιοφώνου της Χετάφε όταν ανέφερε πως ο Λόπεζ έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ.
Ο Λόπεζ την σεζόν 2014-2015 είχε καθίσει κάτω από τα δοκάρια της Βέροιας για δύο περιόδους (2012-13, 2013-14), ενώ νωρίτερα (2009-2010) είχε περάσει κι από τον Λεβαδειακό στον οποίο όμως δεν αγωνίστηκε.

Σχετικά άρθρα