Δυο «μπαμ» από Τσέλσι

Για διπλό «μπαμ» πάει η Τσέλσι, καθώς σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, οι «μπλε» έχουν συμφωνήσει με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ώστε να υπογράψει ο Πορτογάλος τεχνικός νέο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, και να γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ φέρεται να είναι πολύ κοντά και στον Ραδαμέλ Φαλκάο…

Οι «Sunday Times» ανέφεραν πως οι συζητήσεις της πρωταθλήτριας Αγγλίας με τον «Special One» για νέο συμβόλαιο είχαν αίσιο τέλος και ο Ζοσέ Μουρίνιο σύντομα θα υπογράψει νέο, που θα λήγει το καλοκαίρι του 2019. Στο οικονομικό κομμάτι, οι καθαρές απολαβές του Πορτογάλου τεχνικού θα αγγίζουν τις 7,25 εκ. λίρες και αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής της Τσέλσι θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στην Πρέμιερ Λιγκ.

Την ίδια ώρα οι «μπλε» κινούνται και μεταγραφικά και η Τσέλσι παρουσιάζεται να είναι μία… ανάσα και από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ραδαμέλ Φαλκάο από την Μονακό. Ο ατζέντης του Κολομβιανού επιθετικού, Ζόρζε Μέντες, βρέθηκε στο Λονδίνο, είχε συνάντηση με τους ανθρώπους των «μπλε», και φέρεται να συμφώνησε, ενώ μαζί του ήταν και ο πρόεδρος των Μονεγάσκων, Βαντίμ Βασίλιεβ. Ο τελευταίος συνεχίζει να διαπραγματεύεται με την Τσέλσι, αλλά ο αγγλικός και ο γαλλικός Τύπος αναφέρουν πως δεν αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα.

Σχετικά άρθρα