Έλευση Αρνεσεν- Ντι Ματέο- Τούντορ και Πέτροβιτς

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έλεγαν χθες Κυριακή, πως το αργότερο μέχρι αύριο Τρίτη, ίσως ακόμη και κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας να επιστρέψει ο Αρνεσεν στην Θεσσαλονίκη για να πιάσει επίσημα δουλειά. Ούτως ή άλλως έχει ξεκινήσει επαφές με προπονητές και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Μέχρι χθες επίσης δεν επιβεβαιώνονταν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εάν έχει «κλείσει» οριστικά κάποιος προπονητής. Ο Ντι Ματέο είναι ένας από τους στόχους, ο Κροάτης Τούντορ προστέθηκε τα τελευταία 24ωρα όταν έγινε και συζήτηση στην Θεσσαλονίκη με τον ατζέντη του, ενώ ένα από τα ονόματα προπονητών που δεν είδαν το φώς της δημοσιότητας αλλά χαίρουν της εκτίμησης του Αρνεσεν, είναι αυτό του Ζέλικο Πέτροβιτς. Πρόκειται για ένα ικανό τεχνικό που δουλεύει μέν στην «σκιά» πολύ μεγάλων ονομάτων στην Ευρώπη, όμως θεωρείται ως ένας από τους πλέον ανερχόμενους στον χώρο του.

Όπως και να έχει, από την συνεργασία του Αρνεσεν με τον Αγγελίδη και την σύμφωνη γνώμη του Σαββίδη θα προκύψει το τελικό αποτέλεσμα, για τον νέο προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει τις τύχες του ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα