Αλιμόνου - Βαρδινογιάννης: Bαφτίζουν τα τρίδυμα!Ποιοί θα είναι οι νονοί;

15 Ιουνίου 2015

Δύο χρόνια μετά τη γέννηση των τριδύμων, δύο κοριτσιών και ενός αγοριού, η Τζίνα Αλιμόνου και ο σύζυγός της Παύλος Βαρδινογιάννης βαφτίζουν τα παιδιά τους!


Σύμφωνα με την εφημερίδα Real και το ένθετο Realife, το ζευγάρι θα βαφτίσει τα τρίδυμα στον Άγιο Δημήτριο Λουμπαρδιάρη, κάτω από την Ακρόπολη, στις 22 Ιουνίου. Στην ίδια εκκλησία είχε βαφτιστεί και η εξάχρονη σήμερα κόρη του ζευγαριού, Ανδριάνα. Οι νονοίΝονοί των παιδιών θα είναι τα ξαδέρφια του Παύλου Βαρδινογιάννη, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αλλά και...

...η σχεδιάστρια κοσμημάτων και σύζυγος του δημοσιογράφου Αθανάσιου Έλλις, Πολίνα Σαπουνά-Έλλις. 

Η ζωή στην Αμερική και οι σπάνιες εμφανίσειςΗ Τζίνα Αλιμόνου και ο σύζυγός της πλέον είναι μόνιμοι κάτοικοι Αμερικής όπου μεγαλώνουν τα 4 παιδιά τους και ταξιδεύουν στην Ελλάδα μόνο για επίσκεψη αλλά και για γεγονότα όπως αυτό της βάφτισης των παιδιών τους. Εμφανίζονται σπάνια και ακόμη σπανιότερη είναι η προβολή τους από τα media.


Μία από τις ελάχιστες φωτογραφίες της Τζίνας κατά την εγκυμοσύνη των τριδύμων. 

Μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της Τζίνας ήταν 6 μήνες μετά τη γέννηση των παιδιών της σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων (κάνε κλικ εδώ και δες πόσο κομψή εμφανίστηκε)


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...