Σήμερα - Ο Υπουργός Πολιτισμού στις Απρόβλεπτες Συναντήσεις του Ιανού

15 Ιουνίου 2015

Οι Απρόβλεπτες Συναντήσεις του Ιανού φιλοξενούν τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού.

Οι Απρόβλεπτες Συναντήσεις, η σειρά συζητήσεων που επιμελείται η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Πουρνάρα, ολοκληρώνουν τον κύκλο τους για φέτος με καλεσμένο τον Νίκο Ξυδάκη. Η συζήτηση αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού, εκτός από τα γνωστά και μη εξαιρετέα προβλήματα του υπουργείου Πολιτισμού που θα τεθούν αναμφίβολα, η κουβέντα θα παρεκκλίνει προς μονοπάτια πιο προσωπικά, αποκαλυπτικά του ήθους και της προσωπικότητας του καλεσμένου.
Να θυμίσουμε σε αυτό σημείο πως η συγκεκριμένη σειρά live συνεντεύξεων αποσκοπεί, περισσότερο και από την ανάδειξη των επιτευγμάτων του καλεσμένου, να φωτίσει τις πτυχές εκείνες της προσωπικότητάς του που τον κάνουν ξεχωριστό και παράδειγμα για μίμηση. Γι’ αυτό δεν ακολουθείται κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο ή σενάριο.
Η μακροχρόνια γνωριμία ανάμεσα στους δύο συνομιλητές που υπήρξαν επί χρόνια συνεργάτες στην εφημερίδα Καθημερινή, μας επιτρέπει να ελπίζουμε ότι τα συνήθη προκαταρκτικά που δεν προσθέτουν στο ενδιαφέρον αυτού του είδους των συναντήσεων, θα συμπτυχθούν στο ελάχιστο και η κουβέντα θα τσουλήσει σε λιγότερο προβλέψιμες και αναμενόμενες κατευθύνσεις.
Η συνάντηση, που αυτή τη φορά θα φιλοξενηθεί στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Ισλαμικής Τέχνης αντί για το συνηθισμένο στέκι της στο βιβλιοπωλείο Ιανός, θα αναμεταδοθεί ζωντανά από το ianos.gr. Οι ενδιαφερόμενοι να πάρουν μέρος, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις δικές τους ερωτήσεις έως και τρεις μέρες πριν από τη συζήτηση στην ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας της εκδήλωσης ή στο email magazine@ianos.gr.

Info

15 Ιουνίου 2015
Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, Αγ. Ασωμάτων 22 & Διπύλου 12, Κεραμεικός, Δευτέρα, 20:30. Είσοδος ελεύθερη.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ