192 θερμίδες: Crumble μήλου με βρώμη

<div class="recipe-info-left">
<h2>Συστατικά</h2>
<ul>
<li>35 γραμμ. νιφάδες βρώμης</li>
<li>35 γραμμ. αλεύρι ολικής άλεσης</li>
<li>20 γραμμ. ζάχαρη</li>
<li>35 γραμμ. βούτυρο</li>
<li>Για τη γέμιση</li>
<li>400 γραμμ. μήλα καθαρισμένα, ξεφλουδισμένα, κομμένα στα 4</li>
<li>50 γραμμ. ζάχαρη</li>
<li>1 κουταλιά της σούπας νερό</li>
</ul>
<div> </div>
</div>
<div class="recipe-info-right">
<h2>Τρόπος μαγειρέματος</h2>
<p><span class="step">1</span></p>
<p>Προθέρμανε το φούρνο στους 190 ° C .</p>
<p><span class="step">2</span></p>
<p>Βάλε τα μήλα σε μια κατσαρόλα με τη ζάχαρη και το νερό .</p>
<p><span class="step">3</span></p>
<p>Βράσε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά.</p>
<p><span class="step">4</span></p>
<p>Βγάλε από την κατσαρόλα και βάλε τα μήλα σε ένα μικρό πυρίμαχο σκεύος ή σε μικρά πυρίμαχα μπολάκια.</p>
<p><span class="step">5</span></p>
<p>Βάλε το αλεύρι και τη βρώμη σε ένα μπολ και ανακάτεψε καλά.</p>
<p><span class="step">6</span></p>
<p>Κόψε το βούτυρο σε μικρούς κύβους και πρόσθεσέ το στη βρώμη και το αλεύρι.</p>
<p><span class="step">7</span></p>
<p>Ανακάτεψε με τα δάχτυλά σου μέχρι να έχεις ένα μίγμα σαν ψίχουλα.</p>
<p><span class="step">8</span></p>
<p>Πρόσθεσε τη ζάχαρη μέσα και ανακάτεψε.</p>
<p><span class="step">9</span></p>
<p>Ρίξε το μίγμα με τη βρώμη πάνω από τα μήλα.</p>
<p><span class="step">10</span></p>
<p>Ψήσε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει η βρώμη και το μήλο να βράσει.</p>
<p> </p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα