Πήρε Ρότζερ Γκερέιρο ο Άρης Λεμεσού…

Διπλό μεταγραφικό «μπαμ» πραγματοποίησε ο Άρης Λεμεσού, καθώς απέκτησε τους Ρότζερ Γκερέιρο (είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ) και Σουλεϊμάν Κεϊτά!

Ο 33άχρονος Βραζιλιάνος έχει πλούσιο παλμαρέ και εμπειρίες που μπορούν να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια της «ελαφράς ταξιαρχίας» στο νέο πρωτάθλημα. Αγωνίστηκε για μια τετραετία στον «Δικέφαλο», καταγράφοντας συνολικά 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Προηγουμένως είχε παίξει για πέντε χρόνια στη Λέγκια Βαρσοβίας, με την πολύχρονη παρουσία του στη χώρα να ωθεί τους Πολωνούς να του δώσουν την υπηκοότητα και να τον… χρίσουν διεθνή με την εθνική τους ομάδα. Ο Γκερέιρο εκπροσώπησε την Πολωνία σε 25 αγώνες σημειώνοντας τέσσερα γκολ, με το ένα εκ των οποίων να μένει στην ιστορία. Πρόκειται για αυτό που είχε πετύχει κόντρα στην Αυστρία στη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2008, το οποίο ήταν και το πρώτο στην ιστορία της ομάδας στην τελική φάση της διοργάνωσης.
Την τελευταία τριετία, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έπαιζε στην πατρίδα του και στην Ρίο Μπράνκο, χωρίς να καταφέρει να συμπληρώσει μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αποτελεί ερωτηματικό, όμως εάν παρουσιαστεί σε καλή φυσική κατάσταση τότε μπορεί να προσφέρει τεράστιες βοήθειες στην προσπάθεια του Άρη να διατηρηθεί στα «σαλόνια» του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Από την άλλη ο 28χρονος Κεϊτά κατάγεται από το Μάλι και αγωνιζόταν στο ρουμανικό πρωτάθλημα με την Τιμισοάρα. Μεταξύ άλλων έπαιξε και στις Αζαξιό και Σιβασπόρ…

Πηγή: balla.com.cy

Σχετικά άρθρα