Συγχαρητήρια με… καθυστέρηση

Μετά και το… κράξιμο, η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχάρη την Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με επιστολή στην εφημερίδα «Sport», χρεώνοντας… πάντως τους «μπλαουγκράνα»!

Η διοίκηση της «Μπάρτσα» πέρυσι είχε συγχαρεί δημόσια την «βασίλισσα» για την ίδια επιτυχία και οι περισσότεροι περίμεναν φέτος από την μεγάλη της αντίπαλο να πράξει το ίδιο προς την ομάδα της Βαρκελώνης!

Τελικά αυτό το έπραξε η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από αρκετές μέρες καθυστέρηση και ενώ πριν είχαν προηγηθεί αρνητικά δημοσιεύματα για την παράλειψη της «βασίλισσας»! Έτσι, οι «μερένχες» συνεχάρησαν την «Μπάρτσα», όχι μέσω των social media όπως θα περίμεναν πολλοί. Βλέπετε, η Ρεάλ έστειλε επιστολή προς την καταλανική εφημερίδα «Sport», που εδρεύει στην Βαρκελώνη και δίνει βάση στο ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα!

Στους «μπλαουγκράνα» δέχτηκαν με… φιλικό τόνο τα συγχαρητήρια της «αιώνιας» αντιπάλου τους, παρά την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε, αλλά παράλληλα η «Μπάρτσα» κλήθηκε γι’ αυτή την κίνηση της «βασίλισσας» να πληρώσει. Η Ρεάλ έκανε την αποστολή της επιστολής χωρίς να πληρώσει το ποσό των 23,98 ευρώ που απαιτούνταν, και έτσι αυτό το ποσό αναγκαστικά το ξεχρέωσαν οι «μπλαουγκράνα»!

Σχετικά άρθρα