Τι σημαίνει το πρώτο γράμμα του ονόματός σου;

16 Ιουνίου 2015

Η ερμηνεία του Η, Θ και Ι

Η περιγραφή κάθε γράμματος έχει μια βαθύτερη επιρροή στη ζωή μας, ιδίως αν αυτό τονίζεται, δηλαδή εμφανίζεται τρεις ή περισσότερες φορές στο όνομα μας, ή αν είναι το πρώτο φωνήεν ή το πρώτο σύμφωνο του ονόματός μας.

Η
Το Η αντιστοιχεί στον αριθμό 8 και κυβερνάται από τον Κρόνο που συμβολίζει τον υλικό κόσμο και το κάρμα, «ότι σπείρεις θα θερίσεις».

Αν το όνομα σου αρχίζει από Η ή περιέχει πάνω από τρία Η δείχνει ότι διακρίνεσαι για το ρεαλισμό σου, πατάς γερά στη γη και κτίζεις τη ζωή σου προσεκτικά, έτσι ώστε αν παρουσιαστούν αντιξοότητες, να έχεις και πάλι μια σταθερή βάση για να ξεκινήσεις.

Είσαι ο τύπος του αφεντικού που με τις διοικητικές σου ικανότητες μπορείς να ελέγχεις και να οργανώνεις με αποτελεσματικότητα, ό,τι αναλαμβάνεις. Διαθέτεις τεράστια αποθέματα ενεργητικότητας τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις όταν η πίεση αυξάνει.

Συνήθως έχεις μεγάλη επιτυχία στον οικονομικό τομέα και δεν αποθαρρύνεσαι από την αποτυχία, η οποία σε σπρώχνει σε ακόμα μεγαλύτερες προσπάθειες.

Οι ιδιότητες του Η είναι: εξουσία, δύναμη, κυριαρχία, επέκταση, οργάνωση, διαχείριση, ευχέρεια στην υπερνίκηση εμποδίων.

Το μάθημα σου είναι να περιορίσεις την απληστία σου και να μην παρασύρεσαι από την επιθυμία του για κυριαρχία και έλεγχο.

Στον τομέα της υγείας υπάρχει προδιάθεση για άγχος, κατάθλιψη, πίεση και καρδιακά προβλήματα.

 

Θ
Το Θ αντιστοιχεί στον αριθμό 9 και κυβερνάται από τον Άρη. Είναι αριθμός δοκιμασιών και έντονων σχέσεων που δεν διαρκούν πολύ.

Αν το όνομα σου αρχίζει από Θ ή περιέχει πάνω από τρία Θ δείχνει ότι είσαι ένα γενναιόδωρο άτομο και έχεις γεννηθεί για να βοηθάς τους άλλους. Επιδίωξη σου είναι να φτιάξεις έναν καλλίτερο κόσμο.

Εξωτερικά σκληρός /η αλλά μέσα σου πολύ τρυφερός /η, υπερασπίζεται τους φίλους σου από διάφορες καταστάσεις και μπορείς να ξοδέψεις και το τελευταίο σου euro, χωρίς να περιμένει ανταπόδοση.

Όταν θυμώνεις αναστατώνεις το σύμπαν και ακόμα και τα πιο δυνατά άτομα τρέμουν μπροστά σου. Έχεις ακραία συμπεριφορά τόσο με τους φίλους, όσο και με τους εχθρούς σου.

Οι ιδιότητες του Θ είναι: διαίσθηση, πνευματικότητα, συμπόνια, καλλιτεχνικά χαρίσματα, αλτρουισμός, φιλανθρωπία.

Το μάθημα σου είναι να αποκτήσεις ανεκτικότητα και να αγαπάς χωρίς όρους. Να μάθεις να συγχωρείς, να αποδέχεσαι και να αποστασιοποιείσαι.

Στον τομέα της υγείας υπάρχει προδιάθεση για νευρικότητα, ψυχικές διαταραχές, δερματικές και μολυσματικές παθήσεις.

 

Ι
Το Ι αντιστοιχεί στον αριθμό 10 και κυβερνήτης του είναι ο Δίας. Με αυτό τον αριθμό αρχίζει ένας καινούργιος κύκλος, μια επανάληψη του 1. Όλα βρίσκονται στη διαδικασία της δημιουργίας.

Αν το όνομα σου αρχίζει από Ι ή περιέχει περισσότερα από τρία Ι, δείχνει ότι η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά σου, και έτσι ποτέ δεν ξέρεις που θα σε πάει η ζωή. Θέλεις να φτάσεις ψηλά τόσο στον υλικό, όσο και στον πνευματικό τομέα.

Έχοντας συμπληρώσει το ένα πλήρη κύκλο από το 1 μέχρι το 9 ο κάθε επόμενος αριθμός απλά επαναλαμβάνει κάποιον από τους αρχικούς 9, που απλά αλλάζει μορφή και αυτή η νέα εμπειρία εμπεριέχει και πάλι τη σπίθα της ζωής.

Βρίσκεται σε μια θέση καθοδηγητή τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Ο λόγος σου έχει δύναμη και η παρουσία σου φέρνει γαλήνη.

Οι ιδιότητες του Ι είναι: κίνηση, ξεκίνημα, αναχώρηση, αλλαγή, εφευρετικότητα, πρόοδος, εξέλιξη.

Το μάθημα σου είναι ότι πρέπει να βοηθήσει όσους βρίσκονται σε αδύνατη θέση ή είναι λιγότερο τυχεροί από σένα.

Στον τομέα της υγείας υποδεικνύεται ότι είσαι ένα άτομο με γερή κράση και έχεις καλές αναρρωτικές ικανότητες.

 Πηγή: http://www.astrology.gr/ENALLAKTIKI-GONIA/item/75520-ti-simainei-to-proto-gramma-toy-onomatos-soy#ixzz3dDeJ8VXt


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...