Μωσαϊκό με λευκή σοκολάτα, δάκρυα σοκολάτας και “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

16 Ιουνίου 2015
ΥΛΙΚΑ
  • 1 πακέτο μπισκότα “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 225 γρ.
  • 115 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 190 γρ. λευκή σοκολάτα
  • 50 γρ. δάκρυα σοκολάτας
  • 15 γρ. σουμάδα (προαιρετικά)


ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε μέσα τη λευκή σοκολάτα. Ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα έως ότου λιώσει καλά η σοκολάτα μας και προσθέτουμε τη σουμάδα.
  2. Σπάμε τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ, τα προσθέτουμε στο μείγμα μας και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε στο τέλος τα δάκρυα σοκολάτας και δεν ανακατεύουμε πολύ για να μη λιώσουν. 
  3. Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε σε μια τριγωνική (προαιρετικά) φόρμα.Αποθηκεύουμε στην κατάψυξη και μετά από 2 ώρες μπορούμε να σερβίρουμε!


 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Τα νέα της ημέρας
13:47 Τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ