“Χωριανό” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ολικής Άλεσης με Σίκαλη με dip από καπνιστή μελιτζάνα!

16 Ιουνίου 2015
ΥΛΙΚΑ
  • 2 ή περισσότερες φέτες ψωμί “Χωριανό” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ολικής Άλεσης με Σίκαλη
  • 2 μεγάλες μελιτζάνες
  • 1 ψητή πιπεριά φλωρίνης
  • 200γρ. ανθότυρο
  • Λίγος μαϊντανός και δυόσμος
  • Αλάτι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Τρυπάμε τις μελιτζάνες με ένα μαχαιράκι και τις ψήνουμε για περίπου 40 λεπτά στους 200 βαθμούς. Αφού ψηθούν, βγάζουμε την σάρκα από τις μελιτζάνες.


Ψιλοκόβουμε την πιπεριά Φλωρίνης και τον μαϊντανό.


Tα ανακατεύουμε με την μελιτζάνα, το ελαιόλαδο και λίγο αλάτι.


Ψήνουμε τις φέτες ψωμιού και πάνω σε κάθε φέτα τοποθετούμε το dip μελιτζάνας, λίγο ανθότυρο και λίγο δυόσμο.


Κόβουμε τις φέτες σε τρίγωνα και σερβίρουμε.




ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ