Έρωτας: Πώς καταλαβαίνεις ότι μια γυναίκα σε θέλει;

16 Ιουνίου 2015
Kώστας, αναγνώστης του boro.gr ρωτά

Αναγνώστης μας ρωτά:

Τις καλησπέρες μου. Με μία κοπέλα είμαστε φίλοι κοντά 3 χρόνια. Μετά από κάποιο καιρό όσοι καινούργιοι μας γνώριζαν υπέθεταν ότι είμαστε ζευγάρι. Κοινός μας φίλος μου είπε όταν μιλάτε υπάρχει ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα. καθώς λοιπόν βρισκόμασταν στο ίδιο σπίτι ενός παιδί για 3-4 μέρεςτο ένα βράδυ κοιμηθήκαμε και μαζί μου έδειχνε ότι θέλει κάτι ερωτικό.

Να αναφέρω το γεγονός η φίλη μου με έχει φιλοξενήσει σπίτι της και πράγματι έχω πει και μπροστά σε κόσμο ότι είναι πολύ όμορφη

Τις επόμενες ημέρες η κοπέλα επέμενε να πάμε μαζί με κοινή παρέα για καφέέστελνα μηνύματα στο άκυρο ότι της πονάει το στομάχι κτλ Με τα πολλά και με τα λίγα μαθαίνω ότι τα έφτιαξε με ένα πρώην της ώσπου μετά από κανά 2μηνο και αφού είναι ακόμα μαζί όταν την ξαναβλέπω της λέω το πως ένιωθα για αυτή τόσο καιρό. Δε μίλησε απλά φαινόταν πολύ αμήχανα όταν την είπα ότι δεν θέλω να την ξαναδώ μου είπε 2-3 φορές αν νιώσω καλύτερα να τηλεφωνήσω και τέτοια. Λέτε να της άρεσα έστω και λίγο η απλά αυτά τα έκανε για να τονώσει την αυτοπεποίθησή της

Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος, Νίκος Βαμβακάρης. 

 

 Νικόλαος Βαμβακάρης

http://www.normavitae.com

Καλησπέρα σας, ξεκινώντας με τα δεδομένα που μας δίνετε, αυτό που σίγουρα μπορούμε να αναγνωρίσουμε είναι ότι υπήρχε ένα αμοιβαίο παιχνίδι μεταξύ σας, παρόλαυτα τα μηνύματα που πήρατε από αυτή την κοπέλα δεν ήταν εντελώς ξεκάθαρα.

Αυτό μπορεί να σημαίνει είτε ότι δεν είχατε την κατάλληλη ευκαιρία να πείτε κάποια πράγματα παραπάνω, είτε ο ένας απ' τους δυο ή ακόμη κι οι δύο μαζί δεν πήρατε την απόφαση.

Έτσι λοιπόν από τη μία πλευρά τα μπερδεμένα μηνύματα της κοπέλας , και από την άλλη πλευρά η έλλειψη αντικειμενικής αναγνώρισης της κατάστασης  δηλαδή η έλλειψη αποφάσεων   είχε ως αποτέλεσμα την "επιστροφή" της κοπέλας σε μία πιο "ασφαλή" και γνώριμη κατάσταση  κάτι το οποίο γίνεται πάρα πολύ συχνά.

Όσον αφορά τη στάση της κοπέλα στο τέλος, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν σας ζήτησε, να της τηλεφωνήσετε από ένοχες ή από πραγματικό ενδιαφέρον, αυτό μπορείτε να το εξακριβώσετε μιλώντας ειλικρινά για τα συναισθήματά σας πάντοτε μέσα στα πλαίσια της αναγνώρισης της νέας της σχέσης.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
Αφρο***** ****
16:33 Τρίτη 16/06/2015
Γεια σας Έφτασα 29 χρονών χωρίς κανονική σχέση Από τα 20 έβλεπα συνομιλήκους μου να κάνουν σχέσεις και μέχρι κάποιοι είχαν πολλές άλλλοι λίγες Σε μένα τι έφταιξε επειδή ημουνα ντροπαλή και εσωστρεφής φοβόμουνα να πλησιάσω αγόρια σκεφτόμουνα οτι θα μου λέγανε οχι Επίσης λες να έφταιξε αυτά που μου έλεγε η μάνα μου να μην κάνω σχέσεις όταν φτάσω στα 30 να βρω κάποιον και να τον παντρευτώ λες να με επηρέασε αυτό Εγώ ομως δεν ήθελα έτσι ήθελα και εγώ αυτάπου κάνανε οι συνομίληκοι μου και φοβόμουνα τότε και τώρα οτι αν κάνω σχέση θα τον παντρευτώ με το ζόρι και δεν θα έχω τις εμπειρίες που έχουν οι συνομίληκοι μου δεν έχω να θυμάμαι την πρώτη μου σχέση όπως αρκετός κόσμος φλέρτ και τέτοια όπως οι υπόλοιποι και σαν να μην έφτανε αυτό είμαι 29 και έκανα μόνο 3 φορέ σεξ στεναχωριέμαι που δεν είμαι 20 να έχω όλη τη ζωή μπροστά μου Αλλα έβλεπα οτι δεν είχα πολλές κατακτήσεις να με πλησιάζουν αγόρια να μου προτείνουν να τα φτιάξουμε μήπως επειδη ήμουνα πολύ εσωστρεφής και λιγομίλητη Τώρα δεν έχω δουλειά ουτε κάποιο χόμπι ούτε οι φίλες μου έχουν να μου γνωρίσουν αγόριαΤι θα κάνω τα χρόνια περνάνε β Μπορείτε να μου απαντήσετε και κάτι άλλο Βλέπω κοπέλες σαν εμένα δηλαδη όχι κάτι το ιδιαίτερο και δεν το λέω υποτιμητικά να έχουν φίλους αγόρια βγαίνουν έξω για καφέ και για ποτό το βράδυ Σε μένα γιατί δεν συμβαίνει αυτό καποιες φορες οταν ημουνα σε παρεα εβλεπα αγορια να μιλανε με τς αλλες κοπελες και εγω δεν μιλουσα με τα αγορια γιατι νομιζα οτι θα μου απαντησουν ψυχράΒλεπω να συμβαινουν ολα αυτα στους αλλους και σε μενα τιποτα Μπορειτε να με βοηθησετε Μία πολύ απελπισμένη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...