Πασσάς: «Όλοι μια γροθιά»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Γιάννης Πασσάς. Μίλησε για την χρονιά που πέρασε, το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα αλλά και την επερχόμενη σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις στιγμές που δεν θα ξεχάσει από την σεζόν που πέρασε:

«Οι στιγμές που μπορώ να κρατήσω είναι πάρα πολλές. Το καλύτερο είναι η άνοδος και το γεγονός πως ήμασταν μια ομάδα μέχρι το τέλος. Δεν θα ξεχάσω το παιχνίδι με την ΑΕΚ που πιστεύω πως ήταν το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Σε εκείνο το παιχνίδι δεν ήταν το γκολ που έβαλα εγώ το σημαντικό αλλά το γεγονός πως κέρδισε η ομάδα».

Για το πώς νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν σκοράρει μπροστά σε 20.000 κόσμο:

«Απλά. τρελαίνεσαι. Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Εγώ έβαλα μόνο δύο γκολ στο πρωτάθλημα αλλά τα ευχαριστήθηκα πάρα πολύ».

Για την εξαιρετική πορεία της ομάδας στα πλέι – οφ:

«Ξέραμε όλοι πως έπρεπε να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Είχαμε μπει στη τελική ευθεία και κάναμε το καθήκον μας».

Για την πορεία της ομάδας στο κύπελλο:

«Το ότι φτάσαμε στους τέσσερις ήταν μεγάλη επιτυχία αλλά στεναχωρηθήκαμε επειδή περάσαμε από δύσκολες ομάδες και αποκλειστήκαμε από την Ξάνθη. Θεωρώ πως αν δεν παίρναμε την κόκκινη κάρτα τότε θα περνούσαμε».

Για την επόμενη χρονιά:

«Πρέπει να δώσουμε ακόμα περισσότερα και από όσα δώσαμε στα πλέι – οφ. Θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για τους παίκτες, την διοίκηση και τον κόσμο».

Για το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα:

«Ήμασταν όλοι μια γροθιά και για αυτό πετύχαμε τον στόχο μας. Αν δεν υπήρχε το κλίμα δεν θα τα καταφέρναμε. Και την επόμενη χρονιά θα μείνει ο κορμός της ομάδας και αυτό είναι σημαντικό. Παίζει ρόλο και το γεγονός πως είμαστε κοντά σε ηλικίες γιατί δεν είμαστε μόνο συμπαίκτες αλλά κάνουμε και παρέα».

Σχετικά άρθρα