Στα… πράσινα ο Φαν ντε Φάαρτ (pics)

Ο Ραφαέλ Φαν ντε Φάαρτ ανήκει και τυπικά πλέον στην Μπέτις, με τον Ολλανδό άσο να παρουσιάζεται από την νέα του ομάδα, ενώ είχε κοντά του και την γιαγιά του! «Θέλω το πρωτάθλημα», είπε ο 32άχρονος άσος!!! 
Ο διεθνής επιθετικός, που άφησε το Αμβούργο, επιστρέφει στην Ισπανία, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Ρεάλ Μαδρίτης! Τότε είχε μαζί του την πρώην γυναίκα του Σίλβι, το παιδάκι τους, καθώς και άλλα συγγενικά του πρόσωπα, όπως την γιαγιά του και τον παππού του. Τώρα είχε μαζί του μόνο την γιαγιά του, η οποία τον καμάρωνε, ενώ του έδωσε και ένα φιλί…
Πριν από μερικές μέρες ο Φαν ντε Φάαρτ-το όνομα του οποίου έπαιξε και για την ΑΕΚ πριν από μερικές μέρες-εθεάθη στην Ισπανία με την πρώην γυναίκα του συμπαίκτη του στην Εθνική, Καλίντ Μπουλαρούζ, αλλά και «κολλητή» της πρώην γυναίκας του, Συλβί Μέις! Είναι γνωστό ότι εδώ και… μήνες βγαίνει με την συγκεκριμένη γυναίκα!
Σε ότι αφορά στη γιαγιά του, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πάει τελικά στη Μπέτις ο Ολλανδός άσος. Βλέπετε, η μητέρα του Φαν ντε Φάαρτ είναι Ισπανίδα, από το Κάντιθ και πάντα ήθελε να αγωνιστεί στην ομώνυμη ομάδα. Μόνο η συγκεκριμένη ομάδα φέτος έπαιζε στην 3η κατηγορία και μάχεται για την άνοδό της. Από την άλλη, η Μπέτις επέστρεψε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν! Έτσι, στην παρουσίασή του στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» της Σεβίλλης παρούσα ήταν και η γιαγιά του, η οποία μένει στο Κάντιθ. Η ηλικιωμένη γυναίκα καθόταν στον πάγκο χαμογελαστή και περίμενε τον εγγονό της για αγκαλιά! Κλέβοντας την παράσταση στην παρουσίας του εγγονού της!

Σχετικά άρθρα