Ακόμα πιο κοντά στην Τσέλσι ο Φαλκάο

Διαβάστε ακόμα:
Δυο «μπαμ» από Τσέλσι
Εδώ και μέρες ο αγγλικός Τύπος γράφει για το «φλερτ» της Τσέλσι με τον Ρανταμέλ Φαλκάο-κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει-, αλλά την Τρίτη ο «Skysports» μετέδωσε ότι οι «μπλε» τα βρήκαν σε όλα με την Μονακό για την απόκτηση του Κολομβιανού επιθετικού! Η μεταγραφή φέρεται να είναι με την μορφή δανεισμού και πιθανώς να μπει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.
Αυτή την περίοδο ο διεθνής άσος έχει υποχρεώσεις με την εθνική της χώρας του στο Κόπα Αμέρικα και είναι στην Χιλή, αλλά στην Αγγλία η Τσέλσι προχώρησε την… υπόθεσή του. Βλέπετε, ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλεο τον Κολομβιανό για να καλύψει το κενό του Ντρογκμπά!
Ο Ρανταμέλ Φαλκάο θέλει από την πλευρά του να αφήσει πίσω την «εφιαλτική» περσινή σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (τον πήρε δανεικό από την Μονακό)!
Ο Φαλκάο φαίνεται να μην έχει βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο, μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στο γόνατο (είχε χάσει και το Μουντιάλ) και επιθυμεί ένα νέο ξεκίνημα με τους πρωταθλητές Αγγλίας… Έτσι, η υπόθεση φαίνεται να είναι σε προχωρημένο επίπεδο και εφόσον όντως υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, τότε απομένουν τα τυπικά για να γίνει και επίσημα ο Φαλκάο παίκτης της Τσέλσι!

BREAKING: Sky sources: @ChelseaFC agree deal with @AS_Monaco to sign Radamel Falcao on loan. #SSNHQ
— Sky Sports News HQ (@SkySportsNewsHQ) June 16, 2015

Σχετικά άρθρα