Θερμό επεισόδιο με τον Γ.Παπανδρέου στον Πόρο!Τι έγινε;

17 Ιουνίου 2015

«Ανεπιθύμητος» είναι πλέον ο Γιώργος Παπανδρέου, καθώς κάθε δημόσια εμφάνιση του, συνοδεύεται από εκδηλώσεις αποδοκιμασίας του κόσμου. 

Μετά, άλλωστε και  τις τελευταίες αποκαλύψεις, έχουν αντιληφθεί και οι πλέον ανυποψίαστοι, ότι αυτός είναι ο μοιραίος άνθρωπος, που μας οδήγησε στα μνημόνια και ευθύνεται για την τραγωδία, που ζούμε. Γι` αυτό και δεν τον αφήνουν σε «χλωρό κλαρί», ακόμη και σε στιγμές καλοκαιρινής χαλάρωσης.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πήγε στον Πόρο για να χαλαρώσει. Άλλωστε στο νησί έχει σκάσει και στο παρελθόν πολλές φορές για να κάνει το αγαπημένο του καγιάκ. Μόνο που αυτή τη φορά η κωπηλασία του βγήκε ξινή.

Με την άνεση που τον χαρακτηρίζει πήγε στην περιοχή της πούντας ν΄ απολαύσει φρέσκα ψάρια.

Δεν υπολόγισε ωστόσο την οργή των κατοίκων της περιοχής. Δυο από αυτούς τον πλησίασαν με απειλητική διάθεση τον σκούντησαν και κατόπιν του φώναζαν «Εξαιτίας σου πεινάμε και μπήκαμε στο Δ.Ν.Τ. Θα έπρεπε να κρύβεσαι και όχι να τρως ψάρια την στιγμή που οι Έλληνες πεινάνε».

Ο πρώην πρωθυπουργός στην αρχή κράτησε την ψυχραιμία του και προσπάθησε να καθησυχάσει τους πολίτες. Όταν όμως κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει ζήτησε από την παρέα του ν΄ αποχωρήσουν.

Όπως και έγινε…

papandreou2

 
 
 
 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...