Ο Σαββιδης για Πούτιν και Τσίπρα

Μετά το 24ωρο παραμονής του στην Θεσσαλονίκη και στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς εκεί όπου είχε συνάντηση τεσσάρων ωρών με τον αθλητικό διευθυντή Φράνκ Αρνεσεν και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη, ο Ιβάν Σαββίδης επέστρεψε στην Ρωσία.

Πιο συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ταξίδεψε (και βρίσκεται ηδη εκεί) με προορισμό την Αγία Πετρούπολη, προκειμένου να οργανώσει την συνάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο Ιβάν Σαββίδης που είναι ο πρόεδρος των ελλήνων ομογενών στην Ρωσία και στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης, είχε οργανώσει με εξαιρετικό τρόπο (όπως περιέγραψαν και μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας) την προηγούμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ρωσία.

Ο Ιβάν Σαββίδης εκτός από τα θέματα του ΠΑΟΚ, στα οποία δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα και για αυτόν τον λόγο βρέθηκε για 24 ώρες στην Θεσσαλονίκη, δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και για την πρόοδο των ελληνορωσικών σχέσεων.

Όπως έλεγαν στενοί συνεργάτες του Σαββίδη στο pamesports.gr μόλις ολοκληρωθούν οι επαφές του Ρώσου προέδρου με τον Έλληνα πρωθυπουργό και τους εκπροσώπους της ομογένειας, είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει και πάλι στην Θεσσαλονίκη, για να συντονίσει τις τελικές ενέργειες για το θέμα του προπονητή και όχι μόνο. Ανεξάρτητα από τις εισηγήσεις που δέχεται και την εμπιστοσύνη που δείχνει στους συνεργάτες του, ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο.

Σχετικά άρθρα