Ψηλά στην «πράσινη» λίστα ο Μαρκόπουλος!

Ψηλά στην λίστα που εξετάζει η διοίκηση του Παναθηναϊκού για τον προπονητή της επόμενης σεζόν βρίσκεται το όνομα του Σούλη Μαρκόπουλου.
Το «φλερτ» των «πρασίνων» με τον Μακεδόνα προπονητή, ρέκορντμαν συμμετοχών στην Α1, έχει παρελθόν. Στον Μαρκόπουλο είχε γίνει «κρούση» στο All Star Game των Χανίων τον Μάρτιο του 2014 και μετά την αποχώρηση του Αργύρη Πεδουλάκη. Ο Θεσσαλονικιός κόουτς, ωστόσο, τότε αρνήθηκε ευγενικά να εγκαταλείψει τον πάγκο του ΠΑΟΚ ενώ η σεζόν ήταν σε εξέλιξη και τον θέση του Πεδουλάκη πήρε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.
Η περίπτωση του Μαρκόπουλου έρχεται ξανά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, καθώς μετά την συνεργασία με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που δεν είχε την καλύτερη εξέλιξη, η διοίκηση των «πρασίνων» προσανατολίζεται σε Έλληνα προπονητή για την καινούργια αγωνιστική χρονιά.
Εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν τις επόμενες ημέρες. Ο Μαρκόπουλος μέχρι σήμερα ήταν αποκλειστικά απασχολημένος με τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ και την προσπάθεια να κρατήσει την τρίτη θέση, που κατέκτησε στην κανονική περίοδο, στην σειρά των αναμετρήσεων των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με αντίπαλο τον Άρη. Ο Θεσσαλονικιός κόουτς, επίσης, αναμένεται πρώτα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον «Δικέφαλο», πριν προχωρήσει σε ουσιαστικές συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό.
 

Σχετικά άρθρα