Προχωράει για Ζόνατας

Σε διεθνή δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εμπλέκεται στενά με τις περιπτώσεις του Μπερμπάτοφ, του Ζαπάτα και του Πάτο, αλλά ο επιθετικός που δεδομένα αρέσει πολύ στους ερυθρόλευκους και προσπαθούν να τον αποκτήσουν είναι ο Ζόνατας.
Ο Βραζιλιάνος έμεινε ελεύθερος από την Έλτσε κι ο Ολυμπιακός είναι ένας πιθανός προορισμός για τον παίκτη μέσω του ατζέντη του Μίνο Ραϊόλα. Ο Ζόνατας είναι στο στόχαστρό πολλών ομάδων της Ευρώπης και τονίζει ότι θα πάει σε όποια ομάδα αποφασίσει ο μάνατζέρ του.
Ένα όνομα που επανέρχεται για τη θέση του αμυντικού χαφ είναι του Γάλλου Ντιγκάρ της Νις που απασχόλησε και παλιότερα τους ερυθρόλευκους και έχει πιθανότητες να πάρει τη θέση του Εντινγκά στο ρόστερ.
Επισημοποιήθηκε εξάλλου το ενδιαφέρον της Ροζάριο Σεντράλ για τον Φράνκο Χάρα και είναι πιθανό να γυρίσει ο παίκτης στην πατρίδα του.
Όλα πάντως θα μπουν σε σειρά με την πρόσληψη Σίλβα και τις ανακοινώσεις για το νέο προπονητή του Ολυμπιακού που επιχειρεί να τελειώσει το θέμα με την Σπόρτινγκ και να έρθει στην Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα