Τι αναφορά κάνουν οι Times για την Μπέτυ Μπαζιάνα;

18 Ιουνίου 2015

Με ένα δημοσίευμα πρόκληση η βρετανική εφημερίδα «The Times» επιχειρεί να πετύχει, ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη, στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Βλέποντας ότι δεν μπορεί να βρει ψεγάδια στον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο αρθρογράφος βάζει στο χορό τη σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζανιά.

Η εφημερίδα ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει σε άρθρο της ότι η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα τον έχει απειλήσει πως θα τον παρατήσει σε περίπτωση που υποχωρήσει στους δανειστές.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει αποκαλύψει ότι η σύντροφός του και μητέρα των παιδιών του τον έχει απειλήσει πως θα τον αφήσει αν κάνει συμφωνία με τους δανειστές που θα απομακρύνει το ενδεχόμενο χρεοκοπίας» γράφει η βρετανική εφημερίδα.

Οι Times επικαλούνται ως «πηγή» δηλώσεις του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ στη γαλλική σατιρική εφημερίδα Le Canard Enchaîné.

«Μου είπε (στμ. ο Τσίπρας) ότι αν υποχωρήσει σε πολλές από τις απαιτήσεις της τρόικας, ρισκάρει όχι μόνο να "χάσει" το κόμμα του αλλά και τη σύντροφό του, που είναι σφόδρα πολέμια των δανειστών και πολύ πιο αριστερή από αυτόν» φέρεται να είπε στη σατιρική εφημερίδα ο Γάλλος πρόεδρος.

Το άρθρο της βρετανικής εφημερίδας σημειώνει τέλος ότι η κυρία Μπαζιάνα έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον Τσίπρα, καθώς έχουν αρνηθεί να παντρευτούν σε εκκλησία όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα.

 

 

http://www.kontranews.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πόσο γόνιμη είσαι;
Γυναικολογία
Πόσο γόνιμη είσαι;
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας