Δες πώς κάνει ο παρθένος άνδρας σεξ

18 Ιουνίου 2015
Mατθαίος, αναγνώστης του boro.gr ρωτά

Με άγχος και πολλά ερωτηματικά! 

 

Αναγνώστης μας ρωτά: 

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 16ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 14,5εκ ΣΕ ΣΤΥΣΗ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΞ; ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ. 

Στο ερώτημά σας απαντά η ψυχολόγος Βιβή Σωτηροπούλου 

Βιβή Σωτηροπούλου

Αγαπητέ φίλε,
Το μέγεθος του ανδρικού μορίου δε φαίνεται να παίζει σπουδαίο ρόλο στην προσφορά γυναικείας ικανοποίησης στη σεξουαλική επαφή. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να δοθεί έμφαση στην πρόκληση διέγερσης στη σύντροφο που επιτυγχάνεται με τον επαρκή χρόνο προκαταρακτικών χαδιών πριν τη διείσδυση.  Εκτός από το ότι με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται σημαντικά η διέγερση παραλλήλως είναι και ένας σημαντικός άξονας ανταλλαγής τρυφερότητας σε ένα ζευγάρ,ι που βοηθά στη δημιουργία δεσμού.

Οι αναλογίες του ανδρικού μορίου δε θα έπρεπε να σας ανησυχούν. Η ικανοποιητική σεξουαλική επαφή έρχεται με τον καιρό όσο δηλαδή μεγαλύτερη είναι η οικειότητα μεταξύ δύο ανθρώπων και όσο πιο σταθερό και σημαντικό το δέσιμο μεταξύ τους.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
γιαν***** ****
16:43 Πέμπτη 15/09/2016
Γεια σας Ειμαι 15 παρθένος φισυκα και θέλω να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με το πεος μου13 εκατοστά είναι καλά σε αυτήν την ηλικία και θα μεγαλώσει και άλλοΕπεισης όταν ακουμπάω το κεφάλι του πεους πονάει όπως και την ουρηθρα το ιδιο και όταν βρίσκομαι σε πλήρη στηση το κεφαλάκι δεν βγενει σχεδόν καθόλου έξωΤελος τώρα τελαιυταια όταν πάω να ανοίξω το πετσακι από το κεφαλάκι πονει το πετσακι αμα έχω φυμοση ντεπομαι να το πω στους γωνες μου τι να κάνω
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ