Τούντορ για, ενα χρόνο-Οι πρώτες δηλώσεις

Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Τούντορ που θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΠΑΕ. Ο Κροάτης τεχνικός μετά από συσκέψεις ωρών που έγιναν στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, προσήλθε στην Τούμπα, λίγο μετά τις 16:40.

Μαζί του ήταν ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Φράνκ Αρνεσεν. Αμφότεροι αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους, όμως όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι πρώτες δηλώσεις του Τούντορ θα γίνουν στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ. Αυτό αναμένεται να γίνει άμεσα ενώ η επίσημη παρουσίαση του Τούντορ στους εκπροσώπους του τύπου, σε επίσημη συνέντευξη τύπου αναμένεται να γίνει εντός των ημερών.

Ενδεχομένως να συμπέσει χρονικά και με την παρουσίαση του Φράνκ Αρνεσεν. Η ουσία είναι πως ο Τούντορ έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους ενώ η ΠΑΕ έχει την δυνατότητα να του ανανεώσει το συμβόλαιο πριν από το επόμενο καλοκαίρι, εφόσον μείνει ευχαριστημένη από την εργατικότητά και την αποδοτικότητά του. Ο Τούντορ σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει θα εισπράξει περίπου 250.000 ευρώ ετησίως. Θα έχει μαζί του στην Τούμπα, δικό του συνεργάτη ενώ οι υπόλοιποι του τεχνικού επιτελείου θα είναι ελληνες.

Σχετικά άρθρα