Βάζει άλλον πρόεδρο, συνεχίζει δυναμικά

Πυρετώδεις συσκέψεις σε επίπεδο κορυφής στον Ολυμπιακό μετά τους περιοριστικούς όρους που επιβλήθηκαν από τον ανακριτή στον Β. Μαρινάκη.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ που κλείνει σήμερα 5 χρόνια ως αφεντικό του Ολυμπιακού μετά τη συμφωνία του 2010 με τον Σ. Κόκκαλη, θα συνεχίσει φυσικά με δυναμισμό και αποφασιστικότητα για το πλάνο του να διατηρήσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και να πάει πιο ψηλά στην Ευρώπη.

Αυτό που θα γίνει σίγουρα είναι να αναλάβει κάποιος συνεργάτης του το πόστο του προέδρου της ΠΑΕ και να «τρέξει» το διοικητικό κομμάτι, με επικρατέστερο τον Γιάννη Βρέντζο, ο οποίος ήταν σήμερα στο πλευρό του κ. Μαρινάκη, όπως και οι Σ. Θεοδωρίδης και Τ. Αγραφιώτης. Εκτός από το νυν διευθύνοντα σύμβουλο έχουν ακουστεί κι άλλα ονόματα για τη θέση του προέδρου, αλλά εκτός απροόπτου ο κ. Βρέντζος θα είναι αυτός που θα αναλάβει.

Αναμένεται αργότερα η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη σημερινή εξέλιξη της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στον Β. Μαρινάκη, με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει ήδη λόγο πολλές φορές για σε βάρος του σκευωρία.

Σχετικά άρθρα