Άλβες: «Όλοι είναι εναντίον της Βραζιλίας» (video&pics)

Διαβάστε ακόμα:
Νεύρα, αποβολές και… ξερή η Βραζιλία (videos)
Ένταση, ξύλο και αποβολές είχαμε στον αγώνα της Βραζιλίας με την Κολομβία στο Κόπα Αμέρικα (3ος όμιλος) και το γεγονός αυτό απασχόλησε μετά τον αγώνα, με τον Ντάνι Άλβες να αφήνει αιχμές για τον διαιτητή, ενώ στάθηκε στην αρνητική διάθεση του προς την «σελεσάο». Ο Μπάκα ήταν αυτός που τα έβαλε με τον Νεϊμάρ, ενώ ο τελευταίος είχε ρίξει νωρίτερα τη μπάλα πάνω σε αντίπαλό του. 
Να θυμίσουμε πως οι δυο ομάδες είχαν… προηγούμενα και από το Μουντιάλ, όταν ο Νεϊμάρ είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αγώνα των δυο ομάδων μετά από σύγκρουση με τον Ζουνίγκα!
«Δεν ξέρω γιατί ο Νεϊμάρ ήταν νευρικός. Το φταίξιμο είναι στους διαιτητές. Ξέρουν ότι έχει προσωπικότητα. Η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ήταν άδικη. Πρέπει να σταματήσουν να σκέφτονται ότι είναι οι πρωταγωνιστές. Αυτά συμβαίνουν σε κάθε παιχνίδι της Βραζιλίας. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και ήρεμοι για να ξεπερνάμε δυσκολίες όπως αυτές που αντιμετωπίσαμε με την Κολομβία. Όλοι είναι εναντίον της Βραζιλίας. Παρά το μικρό μέσο όρο της ηλικίας, η ομάδα έχει εμπειρίες», δήλωσε ο χαρακτηριστικά ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα.

Σχετικά άρθρα