«Να ξυπνήσουμε τον κοιμώμενο γίγαντα»!

Ο Άρης άλλαξε οριστικά σελίδα μετά την ανάληψη της ιδιοκτησίας της ΚΑΕ από τον Νικόλαο και την Τζώρτζια Λάσκαρη. «Στόχος μας είναι να ξυπνήσουμε τον κοιμώμενο γίγαντα», δήλωσε ο νέος μεγαλομέτοχος των «κίτρινων».
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για την ανάληψη του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από το ζεύγος Λάσκαρη:
«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι ο κ. Νικόλαος Λάσκαρης και η κ. Τζώρτζια Λάσκαρη είναι πλέον οι κάτοχοι του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρίας. Η αλλαγή σελίδας στον Αυτοκράτορα είναι γεγονός.
Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ολοκληρώθηκε και ο 40χρονος επιχειρηματίας και η σύζυγός του είναι οι μεγαλομέτοχοι της Κ.Α.Ε. Έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες κινήσεις ώστε η νέα διοίκηση να γίνει αιρετή, από διοίκηση Πρωτοδικείου που είναι στην παρούσα φάση.
Μετά το αίσιο τέλος των συζητήσεων, ο κ. Νικόλαος Λάσκαρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είμαι χαρούμενος που οι συζητήσεις είχαν αίσιο τέλος. Ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλων των Ελλήνων. Η δυναμική του ήταν και παραμένει είναι τεράστια Στόχος μας είναι να ξυπνήσουμε τον κοιμώμενο γίγαντα και να ξαναδώσουμε όραμα στους εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας. Η προσπάθειά μας, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει, είναι διπλή. Από τη μία η οικονομική εξυγίανση της ομάδας και από την άλλη η σταδιακή επιστροφή της στην ελίτ του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο είναι ότι θα τα καταφέρουμε ενωμένοι και προχωρώντας βήμα βήμα. Με κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού».

Σχετικά άρθρα