Στην Ολλανδία το βασικό στάδιο προετοιμασίας

18 Ιουνίου 2015

Στην Ολλανδία θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Αστέρα. Η αποστολή θα βρεθεί στην περιοχή του Άρνεμ (Arnhem) από τις 12 έως τις 24 Ιουλίου.

Την Δευτέρα 6 Ιουλίου οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έχουν το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Την Κυριακή 12 Ιουλίου η ομάδα μας θα ταξιδέψει με τελικό προορισμό την Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα την περιοχή του Άρνεμ.

Το προπονητικό κέντρο "Château Holtmühle" -απέχει μία ώρα από το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ (Düsseldorf)- θα φιλοξενήσει την αποστολή της ομάδας μας μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουλίου και θα αποτελέσει το μέρος όπου θα "χτιστεί" ο Αστέρας της περιόδου 2015-2016.

Το  είναι ένα μοναδικό ιστορικό κάστρο που η κατασκευή του χρονολογείται στο Μεσαίωνα. Το ήσυχο περιβάλλον, εξασφαλίζει τις απαραίτητες συνθήκες που απαιτούνται για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Το προπονητικό κέντρο διαθέτει 66 όμορφα και άνετα δωμάτια, τα οποία προσφέρουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεται μια ποδοσφαιρική ομάδα. Το προπονητικό κέντρο διαθέτει γήπεδα ποδοσφαίρου, πισίνα, σάουνα, χαμάμ και γυμναστήριο.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ