Θέλει την ΑΕΛ ο Κούγιας

Το ενδιαφέρον του για την αγορά της ΠΑΕ ΑΕΛ παραδέχτηκε με δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΟΚ» και επιβεβαίωσε ότι θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των «βυσσινί».

«Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Πλεξίδα χθες (17/6). Με αφορμή τις ανακοινώσεις επικοινώνησα μαζί του και του δήλωσα το ενδιαφέρον μου. Τον ρώτησα αν η ανακοίνωση σημαίνει ότι όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να έρθει σε επαφή μαζί του και μου απάντησε, ναι. Μου είπε πως δεν μπορούσε να έχουμε την επαφή μας την ίδια μέρα και δώσαμε ένα ραντεβού να επικοινωνήσουμε αύριο και να συζητήσουμε τα επόμενα βήματα.

Η μεταβίβαση των μετοχών δεν είναι πρόβλημα. Ακόμη κι αν υπήρχε το χρονικό περιθώριο των τριών ετών μπορείς να το ρυθμίσεις με έγγραφα που θα σε καλύπτουν. Άλλωστε γι’ αυτό είμαστε εμείς οι δικηγόροι για να λύνουμε κι αυτά τα θέματα. Το γράμμα του νόμου είναι διαφορετικό από το πνεύμα του νόμου. Εκείνο που προέχει είναι να δούμε τις δυνατότητες γιατί υπάρχουν ορισμένα προβλήματα ίσως και γι’ αυτό δωρίζονται οι μετοχές στον Ερασιτέχνη και δεν γνωρίζω αν αυτά τα προβλήματα είναι βάσιμα.

Έχει δίκιο που ζητάει αντίτιμο για το προπονητήριο των Δένδρων και για τα γραφεία της ομάδας γιατί είναι ακίνητα. Θα μιλήσω μαζί του και θα τα πούμε με λεπτομέρειες».

Σχετικά άρθρα