Ποιους συνεργάτες ζήτησε ο Τούντορ

Ανθρώπους από το δικό του team έχει επιλέξει και έχει ζητήσει ο Ιγκόρ Τούντορ για να τον πλαισιώσουν στην νέα προσπάθεια που θα κάνει στον ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης έχει συνεργαστεί με συγκεκριμένους ανθρώπους και αυτούς έχει επιλέξει. Από τον ΠΑΟΚ, όπως φαίνεται, παρά την τάση που υπήρχε για να πλαισιωθεί ο Τούντορ με Έλληνες, στο τεχνικό team, υπέκυψαν στις απαιτήσεις του.

Ο Κροάτης, Γιούριτσα Βρούτσκο, θα είναι ο βοηθός του. Είναι 39 ετών και με τον οποίο ο Τούντορ συνεργάστηκε στην τεχνική ηγεσία της Χάιντουκ Σπλιτ.

Όσο για τους άλλους; Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας slobodnadalmacija, αναφέρει σε χθεσινό της δημοσίευμα πως ο Τούντορ ζήτησε να φέρει στον ΠΑΟΚ τον γυμναστή, που είχε στην Χάιντουκ τον Μπόρις Περέικ που σημειωτέον είναι πρώην αθλητής του Τζούντο και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Σάντρο Τόμιτς.

Οι Τούντορ και Βρούτσκο ξεκίνησαν το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Χάιντουκ, που ήταν από την εποχή της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας, το αντίπαλο δέος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Έπαιξαν μαζί στην πρώτη ομάδα της Χάιντουκ μέχρι το καλοκαίρι του 1999, όταν έφυγαν την ίδια εποχή με μεταγραφή.

Ο Τούντορ έφυγε στη Γιουβέντους κι ο Βρούτσκο, που ήταν σέντερ φορ, έφυγε στην Αλαβές στην Ισπανία.

Ο Τούντορ έπαιξε μόνο στην Ιταλία, στην Γιουβέντους και ένα εξάμηνο δανεικός στη Σιένα, ο Βρούτσκο έπαιξε στην Αλαβές, στην Σαλαμάνκα και στην Πόλι Εχίδο, πριν επιστρέψει για λίγο στην Χάιντουκ και κλείσει την καριέρα του στην Κίνα.

Σχετικά άρθρα