Ραΐκοβιτς: «Ξέρω για τον ΠΑΟΚ»

Εδώ και δεκαπέντε ημέρες τουλάχιστον είχαμε αποκαλύψει μέσα από το pamesports.gr πως ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση θα είναι ο Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος από το Αμβούργο και όπως όλα τα δεδομένα δείχνουν αναμένεται να έρθει στην Τούμπα για τα επόμενα χρόνια. Όλα αυτά εξαιτίας της άριστης σχέσης που διατηρεί με τον Φράνκ Αρνεσεν. Ο Ραΐκοβιτς, μπορεί να παίξει και στην αριστερή πλευρά στην άμυνα.

Χθές σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του και όταν τον ρωτήσαμε για την προοπτική που υπάρχει να έρθει στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ, απάντησε με τον εξής απλό τρόπο: «Ξέρω για τον ΠΑΟΚ, είμαι ενημερωμένος τι συμβαίνει. Γνωρίζω πως είναι εκεί ο Φράνκ Άρνεσεν τον οποίο σέβομαι απεριόριστα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο κλάμπ. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην συνέχεια».

Τον Ραΐκοβιτς είχε ανακαλύψει ο Άρνεσεν και τον είχε αποκτήσει για λογαριασμό της Τσέλσι ενώ ο Σέρβος βρέθηκε και στο Αμβούργο όπου αγωνίστηκε την φετινή σεζόν. Το κασέ του στο Αμβούργο προσδιορίζεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Σχετικά άρθρα