Ιντζόγλου… 2018!

Με τη φανέλα του Ηρακλή θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Λευτέρης Ιντζόγλου καθώς η διοίκηση του “Γηραιού” ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με το νεαρό μέσο για τα επόμενα τρία χρόνια.
Η ανακοίνωση:
Σε μια συναρπαστική εβδομάδα για τον σύλλογο καθώς εξασφαλίζουμε τον κορμό της ομάδας μας, ο Ηρακλής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του Λευτέρη Ιντζόγλου για τρία χρόνια.
«Αυτός είναι ο παίκτης του προπονητή και ένα ζωτικής σημασίας εργαλείο για την ομάδα», είπε ο προπονητής κ. Νίκος Παπαδόπουλος. «Ο Λευτέρης είναι εργατικός και αφοσιωμένος – ένας άνθρωπος με μεγάλη πειθαρχία που χρησιμοποιεί το ταλέντο του για να το καλό του Ηρακλή και όχι για τον εαυτό του».
«Είμαι ευτυχής που ανήκω σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ηρακλής και ευχαριστώ τον προπονητή και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη τους σε μένα», είπε ο Ιντζόγλου και συνέχισε «δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε στην Σούπερ Λιγκ μέσα από μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Πρέπει τώρα να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο επικεντρωμένοι στις ανάγκες της ομάδας, προκειμένου να πετύχουμε και τους νέους στόχους μας».
Εμφανώς χαρούμενος ο πρόεδρος του Ηρακλή κ. Σπύρος Παπαθανασάκης σχολίασε: «Ο Ηρακλής είναι περήφανος που έχει τον Λευτέρη ως μέλος της οικογένειας του. Αυτός ενσαρκώνει πραγματικά τη φιλοσοφία του συλλόγου δείχνοντας μεγάλη επιδεξιότητα και χαρακτήρα, ενώ προσφέρει δύναμη σταθερότητας στην ομάδα μέσα στο παιχνίδι άλλα και στις προπονήσεις».

Σχετικά άρθρα