Πώς ονειρεύονται τις διακοπές τους τα 12 ζώδια!

19 Ιουνίου 2015

ΡΙΟΣ: Θα πάω παραλία, θα παίζω βόλεϊ, ρακέτες, πόλο, θα σπάσω και καρδιές και νεύρα. Επίσης φέτος, λέω να πάω κατασκήνωση, να δω πως είναι η ζωή στη φύση και πως μπορώ να σπάσω και τα νεύρα όσων βρίσκονται σε χαλαρή Νιρβάνα. Δεν μπορεί, θα υπάρχει κάποιος τρόπος...

ΤΑΥΡΟΣ: Διακοπές είναι αυτό που λέει η λέξη: διακόπτω τα πάντα, κι αράζω με τον φραπέ στο ένα χέρι και το πιρούνι στο άλλο. Δεν κουνιέμαι ασκόπως, ούτε για να σκοτώσω κουνούπι, με μόνη εξαίρεση τον Κριό που δοκιμάζει τα όρια της υπομονής μου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σκέφτομαι να πάω για ψώνια να πάρω ένα, δυο, τρία, δεκαπέντε άχρηστα πραγματάκια που μπορεί να χρειαστώ στις διακοπούλες μου. Επίσης σκέφτομαι να πάρω και έναν, δυο, ίσως τρεις φίλους μου και τα κοντινά τους σόγια για να μην είμαι μόνος μου και πλήξω. Όχι ότι δεν πιάνω εύκολα κουβέντα, αλλά να, να έχω κι έναν άνθρωπο να μιλήσω το πρωί που θα ξυπνήσω και θα είναι φρέσκια η γλώσσα μου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν είναι να πάω στο εξοχικό μου, ναι. Αν είναι να με τρέχετε σε λαγκάδια και παραλίες, σε καταλύματα που δεν ξέρω κανέναν και δεν ξέρω αν έχουν όοοοοοοοοοολα αυτά που έχω στο σπίτι μου και μου αρέσουν, να μου λείπει το βύσσινο. Να πάτε χωρίς εμένα. Ή θα τα έχω όπως θέλω, ή θα με αφήσετε να κάνω το δωμάτιο όπως θέλω. Εκβιάστε τον ξενοδόχο, συνεννοηθείτε και πείτε μου!

ΛΕΩΝ: Ήρθε πάλι το καλοκαίρι, έφτασε πάλι ο καιρός να με απολαύσουν τα πλήθη. Όπως και να το κάνουμε, σε ανοιχτούς χώρους, είναι πιο εύκολο να σκορπίσω την μοναδική μου αύρα και να κάνω αισθητή την παρουσία μου. Όσο για την ξεκούραση, ναι, την χρειάζομαι. Γεμίζω μπαταρίες για να μπορώ να λάμπω απρόσκοπτα. Πιστέψτε με: δεν είναι εύκολο. Μόνο εγώ ξέρω τι περνώ, ο ... λαμπερός!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τι πονοκέφαλος κι αυτός. Άντε να ετοιμάσω βαλίτσες, να κάνω λίστα, να μην ξεχάσω τίποτα και να τρέχω σαν τον παλαβό για να πάω αλλού να ξεκουραστώ. Κι άντε και ξεκουράστηκα, δεν θα βαρεθώ κάποια στιγμή? Τι θα βρω να κάνω? Κι όμως, χρειάζομαι ξεκούραση. Μισό να το γράψω στη λίστα, για να μην ξεχάσω να το κάνω.

ΖΥΓΟΣ: Θέλω να πάω διακοπές και να περάσω όμορφα με γέλιο, με κέφι, με παρέα, με φαγητό, ποτό και καλές παραλίες. Τα θέλω όλα όμορφα και κανέναν εξυπνάκια να με πικάρει και να μου ανάβει τα αίματα. Δεν είμαι εγώ λέμε για τέτοια! Γαλήνη χρειάζομαι και ωραίες παρουσίες! Είπαμε: τα ωραία, στα ωραία!Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/ZODIA/HIOYMOR-QUIZ/item/75446-pos-oneireyontai-na-perasoyn-tis-diakopes-toys-ta-12-zodia#ixzz3dUzlNQmg


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...