Τα είπαν με Ντάνστον οι Αγγελόπουλοι

 
Η δουλειά άρχισε ήδη στον Ολυμπιακό. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος η ερυθρόλευκη διοίκηση έχει ως πρώτο μέλημα να παραμείνει αναλλοίωτος ο κορμός της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, αρχής γενομένης από Ντάνστον και Σλούκα.
Ο Αμερικανός δέχθηκε πρόσφατα πρόταση από την Εφές που αγγίζει τα 1.8 εκατ. δολλάρια για δύο χρόνια. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι τον κάλεσαν στο γραφείο τους και τους μίλησαν προσωπικά, ενώ υπήρξε και επικοινωνία του μάνατζέρ του με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια.
Φυσικά δεν έγινε γωνστό το ποσό με το οποίο , θα προσπαθήσει ο Ολυμπιακός να κρατήσει τον Ντάνστον, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα αγγίζει τις 700.000 δολλάρια το χρόνο. Ο Ντάνστον βρίσκεται στο Ντουμπάι και παρακολουθεί από απόσταση τις εξελίξεις, ενώ καλείται να αποφασίσει, με τις πιθανότητες παραμονής του πλέον να είναι αυξημένες.
Το επόμενο ραντεβού για συζήτηση είναι αυτό με τον Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να τα βρει στις οικονομικές λεπτομέρειες με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο στη συνάντηση που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.
 

Σχετικά άρθρα