Έφυγε ο Τούντορ, πήρε ογκώδη φάκελο και πλούσια στοιχεία

Αποχώρησε από την Θεσσαλονίκη ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση των επαφών που είχε με τους επιτελείς του Δικεφάλου.

Ο Ιγκόρ Τούντορ όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ταξίδεψε με προορισμό την πατρίδα του έχοντας πάρει μαζί του πολλά στοιχεία από την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ και στις τρείς διοργανώσεις όπου συμμετείχε.

Ο Τούντορ πήρε στοιχεία για την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι παίκτες, αρκετά dvd με αγώνες του ΠΑΟΚ και γενικά πήρε μαζί του, όπως έλεγαν εκπρόσωποι του Δικεφάλου, έναν ογκώδη φάκελο, τον οποίον και θα μελετήσει τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, ο Τούντορ θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και πάλι την ερχόμενη Τετάρτη.

Και δεν θα είναι μόνος του καθώς αναμένεται να έχει μαζί του και τρείς συνεργάτες του που θα συνεργαστούν στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ. Η προετοιμασία όπως είχαμε αναφέρει αναλυτικά σε ρεπορτάζ στο pamesports.gr θα αρχίσει στις 26 Ιουνίου. Ο Τούντορ έχει πολύ δουλειά να κάνει για να δημιουργήσει από την αρχή, έναν νέο ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα