Ρομπέρτο: «Δεν σκέφτομαι μεταγραφή»

Ο Ρομπέρτο ξεκαθάρισε ότι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δεν σκέφτεται να φύγει από την Ελλάδα.

Συνέντευξη στη Marca έδωσε ο Ρομπέρτο και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει τώρα στην Ισπανία και πως έχει ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, οπότε δεν σκέφτεται περίπτωση μεταγραφής του.

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού μίλησε με θερμά λόγια για τον Μίτσελ, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη σεζόν που τελείωσε καθώς για πρώτη φορά στην καριέρα του κέρδισε δύο τίτλους.

Οι αναφορές του Ρομπέρτο

Για την σεζόν:

«Ήταν μια πολύ καλή χρονιά. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου κερδίζω δύο τίτλους την ίδια σεζόν. Παρότι υπήρξαν δυσκολίες, πετύχαμε τους στόχους μας».

Για τον Μίτσελ:

«Η αποχώρησή του ήρθε ξαφνικά και έπρεπε να προσαρμοστούμε γρήγορα. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή μου και μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αφότου έφυγε δεν μπορούσα να φανταστώ άλλον προπονητή εκτός από αυτόν».

Για τον Κασίγιας:

«Η καριέρα του Κασίγιας τον δικαιώνει. Είναι ένας μύθος για το ποδόσφαιρο της χώρας μας. Έχει την εικόνα ενός τερματοφύλακα που αξίζει σεβασμό. Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να πονέσουν και να επηρεάσουν. Ο Κασίγιας έχει την εμπειρία να αποδώσει σε υψηλό επίπεδο, όπως έκανε μέχρι τώρα».

Για τον Ντε Χέα και το ενδιαφέρον της Ρεάλ:

«Τον ξέρω από μικρή ηλικία. Πέρσι αγωνιστήκαμε ως αντίπαλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ και με έκανε περήφανο το γεγονός πως τον είδα βελτιωμένο. Είναι μεγάλος τερματοφύλακας και ενδιαφέρει τοπ συλλόγους. Είναι μαθημένος και μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ισπανία:

«Στο μέλλον θα το ήθελα. Τώρα δεν μπορώ να μετανιώσω το γεγονός πως πήγα στο εξωτερικό και θα συνεχίσω εκεί για όσο ακόμη χρειάζεται. Κέρδισα τίτλους με τους μεγαλύτερους συλλόγους σε Πορτογαλία και Ελλάδα, αλλά στο τέλος, η ιδιοσυγκρασία μου με κάνει να ζητάω νέους προορισμούς στην καριέρα μου. Κρατάω την εμπειρία όλων αυτών των αγώνων στην Ευρώπη που αποτελούν τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου».

Για το ενδιαφέρον της Βαλένθια:

«Είναι πάντοτε ωραίο να μιλάς με μεγάλους συλλόγους. Αλλά σήμερα, είμαι ήρεμος και απολαμβάνω τις διακοπές μου, προσπαθώντας να απομονώσω τον εαυτό μου απ’ το οτιδήποτε. Έχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο και δεν με απασχολεί τίποτα».

Σχετικά άρθρα