Αποφάσεις…κορυφής!

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και ειδικά η προσπάθεια για την απόκτηση σέντερ φορ, με τους ερυθρόλευκους να κάνουν καθοριστικές επαφές με τους υποψήφιους στόχους.
Σε πρώτο πλάνο παραμένουν οι περιπτώσεις του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και του Ζόνατας. Στη Βουλγαρία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον 34χρονο άσο και τον φέρνει για τις υπογραφές, ενώ για τον Βραζιλιάνο αναμένονται οι εξελίξεις με την Έλτσε αλλά και συνεχίζεται ο ανταγωνισμός με αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ που επίσης τον θέλουν.
Στη λίστα του Ολυμπιακού είναι κι άλλοι επιθετικοί, όπως ο Σλιμανί της Σπόρτινγκ, ο Έντερ της Μπράγκα, ο Ζαπάτα της Νάπολι, ο Μπελφοντίλ της Πάρμα.
Για τα άκρα παραμένει πολύ πιθανή η απόκτηση του Μουνιέ από την Μονπελιέ, ενώ στην Τουρκία λένε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γαλλομαροκινό Ατίφ Σαεσού της Σίβασπορ.
Για τη μεσαία γραμμή εξετάζεται η περίπτωση του πολύπειρου Αργεντινού Εστεμπάν Καμπιάσο που ανήκει στη Λέστερ, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ουρουγουανό Γκαργκάνο της Νάπολι και τον Σενεγαλέζο Ντιοπ που έμεινε ελεύθερος από τη Λεβάντε.
Για την άμυνα βασικός στόχος έχει γίνει ξανά ο Λουίς Νέτο της Ζενίτ, με τον Πορτογάλο να αποτελεί θερμή εισήγηση του Μάρκο Σίλβα. Στη Γαλλία λένε για τον Κονέ της Λιόν και στην Ιταλία για τον Κόστα της Πάρμα.
Ο Ολυμπιακός θα κάνει ανακοινώσεις σχεδιασμού μετά το Δ.Σ. της ΠΑΕ την Δευτέρα , στο οποίο αναμένεται να υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις και αλλαγές.
Ο Ολυμπιακός είναι πάντοτε σε συνεννόηση με τον Σίλβα για τα μεταγραφικά και αισιοδοξεί ότι θα ξεμπερδέψει σύντομα το θέμα του με την Σπόρτινγκ ώστε να μπορέσει να τον ανακοινώσει.

Σχετικά άρθρα