Έλντερ Λόπες με τις ευλογίες του… Γκάλο

Σημερινό δημοσίευμα της “Live Sport” αποκαλύπτει ότι ο Έλντερ Λόπες της Πάσος Φερέιρα προτάθηκε στην ΑΕΚ και οι “κιτρινόμαυροι” έχουν τον 26χρονο αριστερό μπακ ψηλά στη λίστα τους.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
“Την περίπτωση του αριστερού μπακ της Πάσος Φερέιρα, Έλντερ Λόπες, ο οποίος έχει προταθεί εδώ και καιρό εξετάζει η ΑΕΚ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της “Live Sport”, ο πρώην συμπαίκτης του Ροντρίγκο Γκάλο βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και της “Ένωσης”!
Ο Λόπες προέρχεται από ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα και οι συστάσεις που τον ακολουθούν είναι ιδιαίτερα κολακευτικές. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως ο Ζορζ Ζεσούς, ο οποίος ανέλαβε τη Σπόρτινγκ αντί του Μάρκο Σίλβα που θα είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, έχει εισηγηθεί θετικά για να τον πάρει στη Λισσαβόνα! Ο Λόπες φέρεται πως είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και έχει κάνει ήδη την… έρευνά του για τον νέο υποψήφιο προορισμό του ρωτώντας τον Ροντρίγκο Γκάλο!
Το συμβόλαιο του 26χρονου αριστερού μπακ έχει διάρκεια για ένα ακόμα έτος, όμως ο παίκτης έχει φροντίσει ήδη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, το τεχνικό τιμ και τον κόσμο της ομάδας!
Ο Έλντερ Φιλίπε Ολιβέιρα Λόπες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει ύψος 1,79 μ. και βάρος 66 κιλά. Γεννήθηκε στην πόλη Βίλα Νόβα ντε Γκάια ή απλώς Γκάια στις 4 Ιανουαρίου του 1989. Η πρώτη του “επαφή” με το ποδόσφαιρο έγινε το 2000 όταν και πήγε στις Ακαδημίες της Κοΐμπρα, όπου παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2005. Στη συνέχεια πήγε στην Παντροένσε και αμέσως μετά στους νέους της Καντάλ.
Τη σεζόν 2008/09 αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίπεδο ανδρών, με τη φανέλα της Μιραντέλα (7 συμμετοχές, 1 γκολ) για να φορέσει στη συνέχεια τις φανέλες των Ολιβέιρα ντε Ντούρο (18/2), Σπόρτινγκ Εσπίνο (28/2) και Τοντέλα (28/0).
Το καλοκαίρι του 2012 έκανε το πρώτο άλμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή για την Μπέιρα Μαρ. Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική χρονιά (22/4), η οποία του χάρισε ένα εισιτήριο για την Πάσος Φερέιρα. Με την τελευταία έπαιξε για δύο σεζόν μετρώντας 59 συμμετοχές (μία είναι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και άλλες τρεις στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ) και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις”.

Σχετικά άρθρα