Νίκη για τον Νομπόα αλλά… αργά (video)

Με τον Κριστιάν Νομπόα στη σύνθεσή του το Εκουαδόρ, νίκησε και απέκλεισε από τη συνέχεια το Μεξικό με 2-1 αλλά έχει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης.
Το Εκουαδόρ μπήκε από νωρίς πολύ δυνατά και έχασε μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα λεπτά. Τελικά άνοιξε το σκορ στο 26′ με τον Μπολάνιος από κοντά.
Για πολύ μεγάλο διάστημα δεν υπήρχε αξιοσημείωτη φάση και το Εκουαδόρ χτύπησε ξανά στο 57′. Ο Μπολάνιος έδωσε την ασίστ και ο Βαλέντσια πλάσαρε με άνεση χωρίς να τον μαρκάρει κανείς.
Το Μεξικό απάντησε πέντε λεπτά μετά. Ο Ατσιλιέρ υπέπεσε σε πέναλτι και ο Χιμένες μείωσε. Ωστόσο, δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω, σε μια διοργάνωση, πάντως, που δεν το ένοιαζε ούτως ή άλλως, αφού επέλεξε την καλή ομάδα του να την κατεβάσει στο Παναμερικανικό.
ΜΕΞΙΚΟ: Κορόνα, Ντομίνγκεζ, Αγιάλα, Βελάρδε (46′ Ακίνο), Φλόρες, Μεδίνα, Γκουόμες (52′ Φαμπιάν), Κορόνα (62′ Ερέρα), Βαλενσουέλα, Χιμένες, Βουόσο.ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Ντομίνγκεζ, Παρέδες, Ατσιλιέρ, Μίνα, Αγιοβί, Ιμπάρα (78′ Κασάρες), Λάστρα, Μπολάνιος, Νομπόα, Μοντέρο (90’+2 Μαρτίνεζ), Βαλέντσια.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ1ος όμιλος1. Χιλή 4 (5-3)2. Βολιβία 4 (3-2)3. Εκουαδόρ 3 (4-6)4. Μεξικό 2 (4-5)

Σχετικά άρθρα