Αμερικάνικη δυάδα

Οι προτάσεις του Παναγιώτη Διόλατζη για τα ματς του Σαββάτου.191    ΣΙΑΤΛ – ΣΑΝ ΧΟΣΕ    Χ2 (Δ.Ε.)    2,00Μεγάλη άνοδο είχαμε στον «άσο» του Σιάτλ, καθώς από το 1,50 – 1,55 που βρισκόταν κατά μέσο όρο στις αρχές της εβδομάδας, αυτή τη στιγμή τον βρίσκουμε στο 1,90. Αφορμή για την αλλαγή της απόδοσης είναι οι απουσίες που… μάζεψε η γηπεδούχος. Στον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό στο Κύπελλο από το Πόρτλαντ έχασε και για 3 αγωνιστικές (λόγω τιμωρίας) τον σούπερ σταρ της Ντέμπσι (12/7), ενώ εκτός είναι και ο πολύτιμος φορ Μάρτινς (11/7). Το Σιάτλ έχει πετύχει 23 γκολ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και τα 14 εξ αυτών θα βρίσκονται εκτός αποστολής απόψε! Εάν δεν παίξει τελικά και ο φορ Μπάρετ (δινόταν αμφίβολος μέχρι και λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα) που έχει σημειώσει 3 τέρματα, το πρόβλημα θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο. Το Σαν Χοσέ είχε και αυτό Κύπελλο μεσοβδόμαδα, αλλά άφησε έξω τους περισσότερους βασικούς του οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα κούρασης (έπαιζε με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας). Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση (1 ήττα στα τελευταία 7 παιχνίδια και αυτή στην έδρα του Τορόντο), ενώ στάθηκε όρθιο στα 3 από τα τελευταία ματς μακριά από το γήπεδό του. Επίσης, πέρασε από το Σιάτλ πριν από 4 μήνες (3-2), ενώ έχει 2-1-2 στις τελευταίες 5 επισκέψεις του στο «Κουέστ Φιλντ». 202    ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ    1    1,60Το Λος Αντζελες… είδε το εντός έδρας αήττητό του (29 αγώνες) να τερματίζεται πριν από δύο αγωνιστικές (έχασε 1-0 από το Βανκούβερ). Σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν έκανε ούτε μία τελική στον στόχο! Αντεξε την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα του Κολόμπους (1-1) έχοντας απουσίες, απόψε ετοιμάζεται να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην… αναιμική Φιλαδέλφεια. Η οποία μεσοβδόμαδα κόντεψε να αποκλειστεί στο Κύπελλο από το Ρότσεστερ (ομάδα δεύτερης κατηγορίας) παρατάσσοντας βασική ενδεκάδα. Κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι. Χάνει το μεγαλύτερο μέρος της δυναμικότητάς της όταν φεύγει από το γήπεδό της (1-2-5 με 10-17 γκολ), ενώ έχει και 3 ήττες στις τελευταίες 4 επισκέψεις της στο Λος Αντζελες. Θεωρούμε ότι θα προσθέσει ακόμη μία στο ενεργητικό της απόψε απέναντι στο «διψασμένο» Λ.Α. που θα έχει και σημαντικές επιστροφές με κορυφαία αυτή του σούπερ σταρ της Κιν (7/2).
Αμερικάνικη δυάδα
 
191 ΣΙΑΤΛ – ΣΑΝ ΧΟΣΕ Χ2 (Δ.Ε.) 2,00
Μεγάλη άνοδο είχαμε στον «άσο» του Σιάτλ, καθώς από το 1,50 – 1,55 που βρισκόταν κατά μέσο όρο στις αρχές της εβδομάδας, αυτή τη στιγμή τον βρίσκουμε στο 1,90. Αφορμή για την αλλαγή της απόδοσης είναι οι απουσίες που… μάζεψε η γηπεδούχος. Στον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό στο Κύπελλο από το Πόρτλαντ έχασε και για 3 αγωνιστικές (λόγω τιμωρίας) τον σούπερ σταρ της Ντέμπσι (12/7), ενώ εκτός είναι και ο πολύτιμος φορ Μάρτινς (11/7). Το Σιάτλ έχει πετύχει 23 γκολ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και τα 14 εξ αυτών θα βρίσκονται εκτός αποστολής απόψε! Εάν δεν παίξει τελικά και ο φορ Μπάρετ (δινόταν αμφίβολος μέχρι και λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα) που έχει σημειώσει 3 τέρματα, το πρόβλημα θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο. Το Σαν Χοσέ είχε και αυτό Κύπελλο μεσοβδόμαδα, αλλά άφησε έξω τους περισσότερους βασικούς του οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα κούρασης (έπαιζε με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας). Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση (1 ήττα στα τελευταία 7 παιχνίδια και αυτή στην έδρα του Τορόντο), ενώ στάθηκε όρθιο στα 3 από τα τελευταία ματς μακριά από το γήπεδό του. Επίσης, πέρασε από το Σιάτλ πριν από 4 μήνες (3-2), ενώ έχει 2-1-2 στις τελευταίες 5 επισκέψεις του στο «Κουέστ Φιλντ».
202 ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 1 1,60
Το Λος Αντζελες… είδε το εντός έδρας αήττητό του (29 αγώνες) να τερματίζεται πριν από δύο αγωνιστικές (έχασε 1-0 από το Βανκούβερ). Σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν έκανε ούτε μία τελική στον στόχο! Αντεξε την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα του Κολόμπους (1-1) έχοντας απουσίες, απόψε ετοιμάζεται να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην… αναιμική Φιλαδέλφεια. Η οποία μεσοβδόμαδα κόντεψε να αποκλειστεί στο Κύπελλο από το Ρότσεστερ (ομάδα δεύτερης κατηγορίας) παρατάσσοντας βασική ενδεκάδα. Κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι. Χάνει το μεγαλύτερο μέρος της δυναμικότητάς της όταν φεύγει από το γήπεδό της (1-2-5 με 10-17 γκολ), ενώ έχει και 3 ήττες στις τελευταίες 4 επισκέψεις της στο Λος Αντζελες. Θεωρούμε ότι θα προσθέσει ακόμη μία στο ενεργητικό της απόψε απέναντι στο «διψασμένο» Λ.Α. που θα έχει και σημαντικές επιστροφές με κορυφαία αυτή του σούπερ σταρ της Κιν (7/2).
 

Σχετικά άρθρα