Θριαμβεύτρια η Κυριακοπούλου στο επί-κοντώ

Ηράκλειο Αποστολή : ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ

Θριαμβεύτρια όπως αναμενόταν ήταν η Νικόλ Κυριακοπούλου η οποία μετά από την υπέρβαση των 4,65μ.στο άλμα Επι-κοντώ με την πρώτη προσπάθεια επιχείρησε ανεπιτυχώς να ξεπεράσει τα 4,82μ. δημιουργώντας Πανελλήνιο ρεκόρ.

Αλλά θα επιδιώξει όπως μας δήλωσε να επιτύχει την κατάρριψη του Πανελληνίου ρεκόρ (που έχει η ίδια με 4,80μ.)  στους αμέσως προσεχείς αγώνες της.

Η σπουδαία αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη αποσκοπεί σε μια πολύ καλή χρονιά με υπέρβαση υψών τέτοιων που θα την φέρουν στην ανώτατη διεθνή τροχιά και βεβαίως  με προσδοκία και βασικό της μέλημα ένα μετάλλιο στο Πεκίνο εκεί όπου το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα διενεργηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοικτού στίβου Ανδρών-Γυναικών, διοργάνωση η οποία είναι και προάγγελος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2015.

Η 29χρόνη ρεκορντγούμαν του Επι-κοντώ μας δήλωσε τα εξής : “είμαι πολύ ευχαριστημένη που μπροστά στο ένθερμο κοινό της Κρήτης μετείχα νικηφόρα σε έναν σπουδαίο αγώνα, επιδιώκοντας και εγώ να συνεισφέρω στην άνοδο της Ελληνικής ομάδας στην Σούπερ Λίγκα, μια άνοδο την όποια πιστεύουμε και είμαστε σε θέση να επιτύχουμε.

Ο αγώνας μου για σημαντικές επιτυχίες σε κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις συνεχίζεται. Φέτος θα αγωνιστώ σε όλα τα Ντάιμοντ Λινγκ όπου υπάρχει το Επι-κοντώ γυναικών. Προσδοκία μου είναι η συνεχής άνοδος. Δεν θέτουμε “ταβάνι” στα επιδιωκόμενα ύψη, προτεραιότητα μας είναι η μέγιστη δυνατή σταθερότητα σε “μεγάλα” άλματα και η κορύφωση στο κορυφαίο αγώνα της χρονιάς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοικτού στίβου Ανδρών-Γυναικών στο Πεκίνο”.

Σχετικά άρθρα