Στην «πράσινη» λίστα και ο Αμοριεμπέτα

Ο Φερνάντο Αμορεμπιέτα προστέθηκε στη λίστα των στόπερ που εξετάζονται από τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να βρεθεί κάτι καλύτερο αλλά και πιο εφικτό από τις υπάρχουσες περιπτώσεις. Ο 30χρονος βενεζουελάνος αμυντικός που αγωνίζεται αυτή την περίοδο με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Κόπα Αμέρικα έχει προταθεί στους Πράσινους που εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ο αριστεροπόδαρος υψηλόσωμος (1,91μ.) κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Φούλαμ ως το 2017 αλλά τόσο ο ίδιος όσοι και οι Κότατζερς επιθυμούν να χωρίσουν οι δρόμοι τους (εφέτος έπαιξε μόλις σε εφτά ματς), ενώ και το κασέ του είναι προσιτό καθώς ο ετήσιος μισθός του φτάνει περίπου τα 700.000 ευρώ.

Ο Αμορεμπιέτα έχει 14 συμμετοχές με την Εθνική Βενεζουέλας, ενώ η πιο σημαντικότερη περίοδος της καριέρας του ήταν με τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, απ’ την οποία προέρχεται, έχοντας παίξει περισσότερα από 200 ματς στο διάστημα 2005-2013.

Παράλληλα στο Τριφύλλι συνεχίζουν τις επαφές με τον Παραγουανό Αντολίν Αλκαράζ και τον Ισπανό Σέρχιο Σάντσεθ, οι οποίες όμως είναι δύσκολες και ακριβές περιπτώσεις, ενώ βρίσκονται και εν αναμονή της απάντησης του Γάλλου Μίκαελ Σιανί, ο οποίος βρίσκεται σταντ μπάι καθώς αναζητείται κάτι καλύτερο.

Σχετικά άρθρα