Δείτε πως πλανήτες όπως ο Ποσειδώνας, ο Κρόνος και ο Δίας επηρεάζουν τα ερωτικά μας και τις σχέσεις

21 Ιουνίου 2015
Η επιρροή των αργών πλανητών σε έναν αστρολογικό χάρτη και οι όψεις που σχηματίζουν με τους προσωπικούς πλανήτες, μπορούν να φανερώσουν πολλά χαρακτηριστικά από την προσωπικότητα ενός ατόμου και ειδικά για τον τρόπο που διαχειρίζεται τις ερωτικές του υποθέσεις.ΠοσειδώναςΟυρανόςΚρόνος και Δίας και οι όψεις τους με τον Ήλιο, τηνΣελήνη ή την Αφροδίτη, δίνουν σημαντικές ενδείξεις γι’ αυτό που αναζητάμε στις σχέσεις, για το πώς αντιμετωπίζουμε το ενδεχόμενο της απόρριψης, αλλά και για το ποιες παγίδες δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας...
 
Στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ του myastro.gr δες τις όψεις που μπορεί να σχηματίζουν αυτοί οι πλανήτες στο προσωπικό σου ωροσκόπιο και στη συνέχεια μάθε αν μπλοκάρεις μόνος σου τον έρωτα!

Τα μάγια του Ποσειδώνα

Είναι αποδεδειγμένο αστρολογικά, πως τα άτομα με έντονες ποσειδώνειες επιρροές, περνούν τη ζωή τους αναζητώντας τον ήρωα και όχι ένα υπαρκτό πρόσωπο. Αυτό προκαλεί αρκετά προβλήματα στη καθημερινότητα. Όταν αυτή δεν συμπίπτει με αυτό που φανταζόμαστε, τότε υποφέρουμε και νιώθουμε αδικημένοι. Και το ερώτημα είναι: Μήπως μόνοι μας εμποδίζουμε την ευτυχία μας;
 
Η απάντηση είναι πως σε ωροσκόπια που υπάρχουν έντονες όψεις του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη, τη Σελήνη ή τον Ήλιο, δηλαδή τετράγωνα, αντιθέσεις και σύνοδοι, το άτομο πράγματι ζει με μία μη ρεαλιστική κατάσταση. Με αποτέλεσμα την απογοήτευση, η οποία δεν είναι άλλη, από την μη πραγματοποίηση του ζητούμενου. Παράλληλα, υπάρχει μία έντονη νοοτροπία θύματος, δηλαδή νομίζουμε πως οι άλλοι μας εξαπατάνε, μας εκμεταλλεύονται και στο τέλος μας εγκαταλείπουν. Είναι πολύ σημαντικό, αν θέλουμε να δημιουργήσουμε μία σχέση υγιή, να ξεπεράσουμε αυτού του είδους τις φοβίες.

Η παγίδα του Ουρανού

Άλλη μία παγίδα, στην οποία ρίχνουμε τον εαυτό μας, είναι αυτή του άπιαστου έρωτα. Ερωτευόμαστε άτομα, τα οποία έχουν έντονες όψεις του Ουρανού στο ωροσκόπιό τους. Ναι, είναι μαγνητικοί. Αλλά ασταθείς και εκκεντρικοί. Αυτοί οι τύποι, στην ιδέα της δέσμευσης αντιδρούν αρνητικά, σχεδόν υστερικά. Και για αυτό, κάνουν σχέσεις χωρίς διάρκεια. Μένοντας όμως εμείς σε αυτό το μοτίβο, επιλέγοντας δηλαδή πολύ ελεύθερους και τυχοδιώκτες, δύσκολα θα έχουμε το happy end. Άρα, είναι υψίστης σπουδαιότητας, να αποφεύγουμε σχέσεις τύπου free, αφού γνωρίζουμε πως έτσι μπλοκάρουμε το ποθούμενο: τη διάρκεια. Τη δέσμευση.
 
Ένα λάθος που κάνουν πολλοί, είναι πως πιστεύουν πως θα αλλάξουν το αντικείμενο του πόθου τους, μετατρέποντας το σε ένα πλάσμα ταιριαστό, που θα ποθεί ακριβώς το ίδιο. Κάτι τέτοιο, αν δεν είναι ακατόρθωτο, είναι εξαιρετικά δύσκολο. Τα άτομα με τις έντονες όψεις του Ουρανού, δεν συμβιβάζονται. Τραβάνε απλά το δρόμο τους.
 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ